Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Aparat nefuncțional de taxare, din Alba Iulia, împrejmuit de banda ca o „scenă a crimei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferii care au vrut să plătească taxa de parcare în Cetatea Alba Carolina au avut parte de o surpriză neplăcută. Un aparat de taxare nefuncțional din Alba Iulia, mai exact zona Muzeului Uniri și a Catedralei Reîntregirii, a fost împrejmuit de Poliția Locală ca o veritabilă scenă a crimei.

Aparatele de taxare nu sunt prezente în toate parcările cu plată din municipiul Alba Iulia, iar în acest caz plata taxei pentru locurile publice de parcare se poate face prin intermediul aplicației Tpark (prin opțiunea plata SMS sau card ori abonament).

Se pot cumpăra și tichete răzuibile, de la puncte de vânzare – în holul primăriei, la sediul din clădirea FLIPS, la Direcția de venituri urmează să fie amplasate unul sau două puncte de vânzare.

Reamintim că începând de la 1 februarie sunt aplicate amenzi, care sunt cuprinse între 500 de lei și 1.000 de lei pentru staționarea fără plată sau între 100 și 300 lei pentru cei care depășesc timpul de staționare pentru care au plătit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea