Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Accident rutier în centrul orașului Teiuș – vezi ce i-a speriat pe localnici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un cititor al site-ului ziarulunirea.ro ne-a semnalat faptul că în această dimineață, în centrul orașului Teiuș s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Cetățeanul a subliniat faptul că de această dată nu tamponarea între cele două autoturisme a atras atenția localnicilor ci potențialul pericol în care s-au aflat din cauza unui tub de oxigen care a căzut din alt autovehicul, care a frânat brusc pentru a evita o coliziune în lanț.

Lucrurile au stat cam așa: primul autoturism a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, moment în care a fost lovit de autoturismul care se deplasa în spate. În coloana de mașini se mai afla un camion care transporta tuburi de oxigen iar când șoferul acestuia a frânat brusc unul din tuburi a ”zburat” pe trotuar.

Cititorul solicită o mai mare atenție atât în conducerea autovehiculelor cât și în asigurarea obiectelor transportate deoarece, în acest caz tubul de oxigen ar fi putut lovi un trecător care se deplasa pe trotuarul respectiv sau, și mai grav, ar fi putut avea loc o explozie.

[nggallery id=1028]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea