Ziarul Unirea

FOTO/ ȘTIREA TA: Accident rutier în centrul orașului Teiuș – vezi ce i-a speriat pe localnici

accident Teius05Un cititor al site-ului ziarulunirea.ro ne-a semnalat faptul că în această dimineață, în centrul orașului Teiuș s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Cetățeanul a subliniat faptul că de această dată nu tamponarea între cele două autoturisme a atras atenția localnicilor ci potențialul pericol în care s-au aflat din cauza unui tub de oxigen care a căzut din alt autovehicul, care a frânat brusc pentru a evita o coliziune în lanț.

ELIT

Lucrurile au stat cam așa: primul autoturism a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, moment în care a fost lovit de autoturismul care se deplasa în spate. În coloana de mașini se mai afla un camion care transporta tuburi de oxigen iar când șoferul acestuia a frânat brusc unul din tuburi a ”zburat” pe trotuar.

Cititorul solicită o mai mare atenție atât în conducerea autovehiculelor cât și în asigurarea obiectelor transportate deoarece, în acest caz tubul de oxigen ar fi putut lovi un trecător care se deplasa pe trotuarul respectiv sau, și mai grav, ar fi putut avea loc o explozie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419