FOTO/ ȘTIREA TA: A venit primăvara și ”Ghiță” a ieșit iar la plimbare. Ca să nu fie deranjat în timp ce ”ia masa în oraș”, și-a luat și doi bodyguarzi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

A venit primăvara și popularul guițător ”Ghiță”, cu domiciliul undeva, în Zona Industrială a municipiului Alba Iulia (Țigănime) a ieșit din nou la plimbare. Nu singur, ci însoțit de doi bodyguarzi, probabil ca să se asigure că nu-l deranjează nimeni când se oprește la locurile cu ”autoservire” de la containerele de gunoi de pe lângă blocuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cu bateriile încărcate de atâta stat prin curte peste iarnă, cei trei cutreieră străzile și, mai nou, se cam enervează când cineva se apropie de zona ospățului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Un cititor al ziarului nostru a pățit-o chiar azi, la tomberoanele din spatele blocului K3, de pe Bulevardul Revoluției – ”M-au atacat! De abia am reușit să ajung la mașină”, ne-a scris albaiulianul.

Acesta le-a făcut, totuși, poze, să-i putem vedea și noi pe recalcitranți. Poate așa, cine știe, îi identifică și autoritățile. Altfel riscăm ca, în anul Centenar, să ne trezim că Ghiță devine mascota orașului.

——————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Costelis 9 aprilie 2018 at 10:11

Lăsați in pace mascota „Smart City „!!

Xxx 9 aprilie 2018 at 13:12

Asta demonstrează incompetenta autorităților. De ani de zile situația este neschimbată. Daca nici problemele acestea nu pot fi rezolvate oare de ce sunt capabile autoritățile? Rusine. Cât despre cetățenii de etnie romă nimic de bine. Trebuie supravegheați și „taxați” de fiecare data. Autoritățile sunt extrem de tolerante cu aceștia, și nu înțeleg de ce.

Comentariile sunt oprite