FOTO| ”Stejarul Principelui Nicolae” a fost plantat lângă Sala Unirii din Alba Iulia pentru a întâmpina nașterea noului vlăstar al Coroanei Române

Membrii Mișcării pentru Regat și Coroană au întâmpinat nașterea noului vlăstar al Coroanei Române, pruncul Principelui Nicolae și al Alinei-Maria de Roumanie cu ”Stejarul Principelui Nicolae” pe care l-au plantat în aceste zile în patru localități simbol din România.

ELIT

La Alba Iulia stejarul a fost plantat în Cetatea Unirii, înfăptuită sub sceptrul Regelui Ferdinand și prin forța plină de iubire a Reginei Maria, lângă Sala Unirii; la Pecica (Arad), în centru, în apropierea Stejarului Regelui Mihai plantat în 25 octombrie 1921; la Găești (Dâmbovița) în Parcul Central, pe drumul străbătut de Regele Carol I în mai 1866; la Mănăstirea Dealu din Târgoviște, aproape de Liceul Militar ”Nicolae Filipescu”, al cărui elev a fost Regele Mihai.

”Fie ca rădăcinile acestor stejari să rodească înțelepciune și iubire, iar coroanele lor să atingă lumina cerească! Un prunc se naște! Să-l primim cu bucurie și cu iubire!”, transmit regaliștii.

”Vă mulțumim, Mișcarea Pentru Regat și Coroană, din suflet pentru acest dar care va dăinui peste timp și de care se vor bucura și generațile viitoare!”, a reacționat Principele Nicolae.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419