Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Spunem „DA” armoniei și prieteniei! Grădinițele cu Program Prelungit Nr 8, 9 și Pâclișa au desfășurat activități sub sloganul „Suntem uniți!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spunem „DA” armoniei și prieteniei! Grădinițele cu Program Prelungit Nr 8, 9 și Pâclișa au desfășurat activități sub sloganul „Suntem uniți!”

În această săptămână, Grădinițele cu Program Prelungit Nr 8, 9 și Pîclișa, în colaborare cu CJRAE Alba, au desfășurat activități în cadrul Proiectului Județean Spunem „DA” armoniei și prieteniei!

Ediția 2023, pentru a marca Ziua Internațională a Nonviolenței în școli, care s-a celebrat luni, 30 ianuarie 2023.

Pentru armonie și prietenie, sub sloganul „Suntem uniți!”, preșcolarii, împreună cu educatoarele celor trei grădinițe, au dansat, au ascultat povești, prezentări PPT, au realizat desene, colaje, bannere, au organizat flash-mob-uri etc.

Proiectul s-a încheiat într-un cadru armonios, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, piesa de teatru urmărită de preșcolari fiind axată inclusiv pe prietenie.

Prof. Înv. Preșc.: BUȚUȚOI MARIA DIANA și ISTRATE LILIANA DORINA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim pe economie brut de la 1 iunie 2024. Ce facilitate pentru salariați ar putea fi eliminată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul minim pe economie brut de la 1 iunie 2024. Ce facilitate pentru salariați ar putea fi eliminată Guvernul plănuiește să majoreze salariul minim pe economie de la 1 iunie 2024, dar la pachet va elimina și o facilitate care le lăsa salariaților mai mulți bani în buzunar, conform unor surse guvernamentale. La finalul anului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea