Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sportul Câmpeni, învingătoare la turneul de fotbal din Câmpeni | 12 echipe, participante la atractiva competiție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Câmpeni a câștigat un turneu de fotbal în sală disputat la Câmpeni, competiție ce a avut la start 12 participante.

De curând, la Câmpeni s-a desfășurat un turneu de fotbal în sală, competiția la care au luat startul 12 echipe fiind organizată de conducătorii clubului Sportul Câmpeni (Marian Petricele, Sergiu Bistraie și Mihai Negrea).

Pe durata celor 4 seri au participat aproximativ 2000 de spectatori, Sala de Sport a Liceului Industrial Câmpeni fiind neîncăpătoare la cele două finale, semn că locuitorii din zona Munților Apuseni sunt dornici să li se ofere motive pentru a socializa și urmări astfel de evenimente, zona fiind prea săracă din punct de vedere sportiv, din pricina slabei susțineri din partea autorităților locale.

Formațiile clasate pe podium: *locul 3: Diaspora Câmpeni, echipă formată în principal din tineri plecați din localitate care se întorc mereu cu plăcere, mai ales la astfel de ocazii. Reprezentatul orașului, domnul profesor Cosmin Stan, a fost cel care a condus echipa din care au mai făcut parte: Marius Coroiu, Dan Raț, Claudiu Cioara, Răzvan Morar, Răzvan Mocanu, Dan Nemeș, Călin Berindeie, Alexandru Novac și Paul Mucea. Doar anumite erori au făcut să nu dispute finala, fiind eliminată în semifinale la loviturile de departajare, în urma unor decizii controversate;

*locul 2: Rapid București – echipă alcătuită din tineri din zonele limitrofe ale orașului Câmpeni, care a oferit spectacol pe durata turneului, demonstrând din plin că în zonă exista tineri talentați care pot să își aducă contribuția la dezvoltarea fotbalului:

*locul întâi: Sportul Câmpeni: formație care domină fotbalul pe teren redus, câștigând numeroase turnee în zona Munților Apuseni, fiind de neînvins în ultimii 5 ani. Echipa demonstrează din plin că există jucători de calitate, care au expertiza și studiile necesare pentru a oferi un viitor și altor tineri care alcătuiesc echipele de juniori ale clubului. A încasat un singur gol în cele 5 jocuri disputate în acest turneu, adjudecându-și finala cu scorul de 3-1. Echipa condusă din teren de profesorul Marian Petricele (președinte al clubului Sportul Câmpeni) a contat pe Sergiu Bistraie, Adi Gligor, Andrei Corcheș, Geo Motora, Mihai Negrea, Ionuț Drăgoiu, Aron Sicoe și Mihai Dehelean,

La nivel individual s-au remarcat portarul Sergiu Bistraie (Sportul Câmpeni) – un singur gol încasat în cele 5 meciuri disputate și gol în finală; Geo Motora (Sportul Câmpeni) – două goluri în ultimul act; Adrian Adam (Rapid București) – jucător tehnic; Cosmin Stan (Diaspora Câmpeni) – a înscris două goluri în finala mică (3-0 cu Sălciua); Marius Coroiu (Diaspora Câmpeni).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Alba Iulia, victorii pe linie la Under 13, baschet feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia are victorii pe linie la Under 13, baschet feminin, fetele conduse de antrenorul Valentin Urian având 8 meciuri adjudecate. Echipa de baschet feminin Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are victorii pe linie în această stagiune, câștigând toate meciurile susținute, 8 la număr. Ultimul turneu s-a disputat, recent, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea