FOTO SONDAJ: Balul Bobocilor 2018 la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia, în 1 noiembrie. Votează-ți bobocii favoriți intrați în lupta pentru Miss și Mister

Balul Bobocilor 2018 organizat de elevii de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia se va desfășura joi, 25 octombrie. Pentru titlurile de Miss și Mister se vor lupta în acest an 7 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului. Competiţia se va desfăşura la restaurantul ”Mercur Lux”, cu începere de la ora 17.00.

ELIT

Tema de anul acesta este „Între Tradițional și Modern”, iar în cele 4 probe din concurs, bobocii trebuie să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea, creativitatea, stilul şi spontaneitatea. Pe lângă prezentare și dans, bobocii vor avea și o probă de cultură generală, o probă în care vor trebui să ghicească versul/proverbul și  o probă surpriză.

Până la marele eveniment, Ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu cei 14 adolescenți care au fost selectaţi să participe la bal şi vă oferă posibilitatea de a vă vota bobocul şi boboaca favorită. Sondajul se va încheia în data de 24 octombrie, ora 24.00.

Mihail David - 2020

Astfel, concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe aprecieri (voturi) cu o zi înainte de începerea balului vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea 2017, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi. De asemenea, aceştia vor primi şi un premiu în bani din partea ziarului.

 

Perechea nr. 1 – Drâmbărean Larisa și Florea Alex

Perechea nr. 2 – Șuvaina Ariana și Koncz Darius

Perechea nr. 3 – Giurgiu Diana și Gruiță Sergiu

Perechea nr. 4 – Botizan Sorina și Curta David

Perechea nr. 5 – Josan Ana și Negru Paul

Perechea nr. 6 – Cibu Vanesa și Constantin Raul

Perechea nr. 7 – Panaite Maria și Muntean Cătălin

Sondaj Miss Boboc ziarul ”Unirea” 2018 – Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia

View Results

Loading ... Loading ...

Sondaj Mister Boboc ziarul ”Unirea” 2018 – Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia

View Results

Loading ... Loading ...

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Alexandra 15 octombrie 2018 at 21:17

La fete de ce nu se poate vota?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...