Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO SONDAJ: Balul Bobocilor 2018 la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Regina Maria” din Alba Iulia sau… ”Liceul american”. Votează bobocii favoriți, intrați în ”lupta” pentru Miss și Mister

Mondoc Adriana

Publicat

în

Balul Bobocilor 2018 la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Regina Maria” din Alba Iulia sau… ”Liceul american”. Votează bobocii favoriți, intrați în ”lupta” pentru Miss și Mister!

Vineri, 23 noiembrie, bobocii de la Liceul de Muzică și Arte Plastice ”Regina Maria” din Alba Iulia se vor întrece pentru titlurile de Miss și Mister 2018. Un număr de 12 tineri, proaspăt intrați pe băncile liceului, vor concura pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, începând cu ora 19.00. Tema balului în acest an este ”Liceul american”, iar prețul unui bilet de intrare este de 15 lei și include și petrecerea de după bal, astfel cei care vor să se distreze alături de ei sunt așteptați la after party în QB Lounge.

Șase perechi de boboci de la Liceul de Arte ”Regina Maria” vor intra în concurs, pentru a cuceri premiul de cel mai frumos, respectiv frumoasă elevă de clasa a IX-a. Aceștia vor avea de trecut prin probe de foc, prin care să demonstreze că sunt cei mai frumoşi, talentaţi, deștepți şi creativi. Este vorba despre proba de prezentare, cultură de generală, dans, talente și proba surpriză.

Având în vedere că tema balului în acest an este ”Liceul american”, cei prezenți vor avea ocazia să vadă pe scena Casei de Cultură a Studenților toate tipurile de elevi din scoala americană, într-un décor autentic, american.

Ca un lucru inedit, juriul este compus din profesori ai liceului.

Ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu cei 12  tineri care au fost selectaţi să participe la bal şi vă oferă posibilitatea de a vă vota bobocul şi boboaca favorită. Astfel, concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe „aprecieri” cu o zi înainte de începerea balului (22 noiembrie, ora 23.59) vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi. De asemenea, aceştia vor primi şi un premiu în bani din partea ziarului.

Perechea nr. 1:  Denise Acciaiuoli – Ivan Vlad (Hipioții)

Perechea nr. 2:  Melisa Şerban – Andrei Todea (Cântăreții)

Perechea nr. 3: Izabelle Mocan – Ioan Drăgan (Goth)

Perechea nr. 4: Ana Florea – Vlad Dragomir (Popularii)

Perechea nr. 5: Maria Pascu – Ovidiu Stan (Sportivii)

Perechea nr. 6: Ştefania Morar – Darius Birăesc (Tocilarii)

Sondaj Miss Boboc ziarul ”Unirea” – Liceul de Muzică și Arte Plastice "Regina Maria"

 • Ştefania Morar (22%, 243 Votes)
 • Denise Acciaiuoli (21%, 232 Votes)
 • Ana Florea (18%, 199 Votes)
 • Maria Pascu (16%, 184 Votes)
 • Melisa Şerban (15%, 166 Votes)
 • Izabelle Mocan (8%, 95 Votes)

Total Voters: 1.119

Loading ... Loading ...

Sondaj Mister Boboc ziarul ”Unirea” – Liceul de Muzică și Arte Plastice "Regina Maria"

 • Ovidiu Stan (25%, 329 Votes)
 • Darius Birăesc (22%, 295 Votes)
 • Ivan Vlad (21%, 275 Votes)
 • Andrei Todea (14%, 183 Votes)
 • Vlad Dragomir (12%, 156 Votes)
 • Ioan Drăgan (6%, 83 Votes)

Total Voters: 1.321

Loading ... Loading ...


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Cine este Marius Troana, unul din tinerii din Alba care participă la Insula Iubirii: Ispita din sezonul 8 are două saloane și o poveste de viață captivantă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine este Marius Troana, unul din tinerii din Alba care participă la Insula Iubirii: Ispita din sezonul 8 are două saloane și o poveste de viață captivantă Marius Troana, din Aiud, județul Alba, este una dintre ispitele din sezonul 8 Insula Iubirii. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Marius Troana are 31 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea