Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, SONDAJ: Balul Bobocilor 2016 la Universitatea din Alba Iulia, în 23 noiembrie. Votează-ți bobocii favoriți intrați în lupta pentru Miss și Mister

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 23 noiembrie, bobocii Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor concura pentru titlurile de Miss și Mister 2016. Un număr de 10 tineri, proaspăt intrați pe băncile facultățiilor, vor concura pe scena Casei de Cultură a Sudenților din Alba Iulia, începând cu ora 18.00. Tema balului în acest an este ”Întâlnire de gradul Basm”

Cinci perechi de studenți de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor intra în concurs pentru a cuceri cel mai dorit premiu de către boboci. Balul va avea mai multe probe, între care prezentare, cultură generală, dans și surpriză, iar între ele vor fi organizate momente artistice.

Petrecerea de după concurs se va organiza XO Lounge de la ora 21:30, unde invitați vor fi cei de la ”Backstage boys”, o trupă de teatru de improvizație.

Ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu cei 10 tineri care au fost selectaţi să participe la bal şi vă oferă posibilitatea de a vă vota bobocul şi boboaca favorită.  Astfel, concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe „aprecieri” cu o zi înainte de începerea balului (22 noiembrie, ora 23.59) vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi. De asemenea, aceştia vor primi şi un premiu în bani din partea ziarului.

creta-dariusPerechea 1

Darius Creța este din Sântimbru și are18 ani, studiază la Facultatea de Științe Economice, specializarea Economia Comerțului Turismului și Serviicilor, este o persoană plină de viață, cu simțul umorului dar puțin irascibil și totuși înțelegător. Îi place mult să joace fotbal, să roxana-romceavizioneze filme și cel mai important să fie inconjurat de prieteni, nu contează circumstanțele. Atâta timp cât ii are aproape, se simte bine.

Roxana Romcea este din Alba Iulia, studieză la Facultatea de Știinte Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului si Serviciilor. A ales să participe la balul bobocilor deoarece i se pare o experientă frumoasă, și din curiozitate, dar în principiu a fost o alegere de moment .

florin-botezanPerechea 2

Botezan Florin, 19 ani, este din Ocna Mureș, studiază la Facultatea de Știinte Exacte și Inginerești, specializarea informatică și a ales să participe la balul bobocilor deoarece pentru el este o experiență noua. Îi place să își facă mulți prieteni și vrea ca lumea din jurul lui să se distreze și să se simtă bine.mihaela-ciocan

Ciocan Mihaela provine din comuna Lupșa, judetul Alba, este studentă la Facultatea de Știinte Exacte si Inginerești, specializarea  Informatică. Are placerea de a cunoaște cât mai mulți oameni și de a interacționa cu ei, a constituit principalul motiv care a determinat-o să participe la Balul Bobocilor. Consideră că va rămâne cu amintiri frumoase.

Perechea 3

magda-tudorTudor Magda, este din Sibiu și este student în anul I la Facultatea de Știinte Exacte si Inginerești, specializarea  Măsurători Terestre și Cadastru. Îi place să cunoască oameni noi, să fie în permanență înconjurat de oameni. Nu este un bun prieten cu diminețile, devine foarte energic seara, este foarte calm si răbdător, urăște monotonia și caută tot timpul ceva nou. Îi place arta: muzica, desenul și poezia, desi poate nu se vede ii place și sportul., dar și gătitul. roxana-prunean

Roxana Prunean este din Vinerea , a terminat la liceul Ion D. Lăzărescu din Cugir, în prezent este studentă la Facultatea de Drept și Știinte Sociale, specializarea  Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Participă la balul bobocilor, din dorința de a cunoște căt mai multă lume frumoasă și de a câștiga noi prieteni.

Perechea 4 

denis-dinuDenis Dinu este venit de pe meleagurile Sibiului, student la Facultatea de Știinte Exacte și Inginerești, concurent la balul bobocilor. Este o persoană amuzantă, deschisă, plină de viață și un pic nebună. Acestea fiind spuse, Dinu ne recomandă să îl votam și promite că nu o să ne dezamăgească”

Socaciu Larisa studiază la Facultatea de Drept si Științe Sociale, specializarea Sociologie. Este din Alba Iulia și a terminat la Liceul de Arte „Regina Maria”. Participă la balul bobocilor larisa-socaciudeoarece vrea să rămâna cu cât mai multe amintiri frumoase din acești ani ai „adolescentei”. Totodată, participă și pentru distracție, pentru șansa de a-și face prieteni noi și de ce nu, și pentru a câștiga. Îi place mult să citească și să călătorească, de asemenea are o mare pasiune pentru dans, câini, mâncare și tatuaje. Nu este o persoană matinală,deaceea urăște diminețiile! Uraște monotonia și persoanele care sunt prea serioase.

Perechea 5 

alin-marcAlin Marc este din orașul Abrud. Si este student la Facultatea de Teologie Ortodoxă la specializarea muzica! A ales să participe la balul bobocilor deoarece vrea să își facă noi prieteni, să se distreze și să încerce să își depășească limitele!

Tomuş Camelia a terminat la Colegiul ”Horea, Cloșca si Crișan” din Abrud, s-a născut și a copilărit în Abrud fapt pentru care Abrudul rămâne orașul ei de suflet. Doar dorința de a continua studiile a adus-o la Alba Iulia, unde în prezent studieză la Facultatea de Drept și tomus-camelia
Științe Sociale, specializarea Terapie Ocupațională în domeniul psihologiei. S-a hotărât să participe la balul bobocilor, deoarece este o fire ambițioasă și competitive.Consideră ca balul bobocilor este o rampă de lansare si responsabilitate. Pentru ca orice eveniment care se respectă are nevoie de public și speră ca acesta să fie present  în număr cât mai mare, pentru o distracție unică. În urma acestui Bal al Bobocilor din 2016, este convinsă ca se va alege cu noi consecințe constructive.

 

Sondaj Miss Boboc 2016 ziarul ”Unirea” – Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

  • Roxana Prunean (33%, 515 Votes)
  • Roxana Romcea (32%, 508 Votes)
  • Socaciu Larisa (14%, 226 Votes)
  • Ciocan Mihaela (11%, 166 Votes)
  • Tomuş Camelia (10%, 160 Votes)

Total Voters: 1.575

Loading ... Loading ...

Sondaj Mister Boboc 2016 ziarul ”Unirea” – Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

  • Darius Creța (35%, 412 Votes)
  • Tudor Magda (34%, 398 Votes)
  • Alin Marc (14%, 160 Votes)
  • Botezan Florin (13%, 150 Votes)
  • Denis Dinu (5%, 62 Votes)

Total Voters: 1.182

Loading ... Loading ...


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea