Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Șofer inconștient pe autostrada A1: A condus un autocar cu 32 de pasageri pe contrasens, pe banda de URGENȚĂ

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO VIDEO| Șofer inconștient pe autostrada A1: A condus un autocar cu 32 de pasageri pe contrasens, pe banda de URGENȚĂ

În urma apariției unui material video în media, la data de 8 iulie, în care se putea observa cum șoferul unui autocar efectua o manevră interzisă pe Autostrada A1, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit în mod spontan și au inițiat o anchetă pentru a clarifica situația și a aplica măsurile legale corespunzătoare.

Potrivit constatărilor polițiștilor, în jurul orei 10:45, în data de 8 iulie a.c., la kilometrul 226 al Autostrăzii A1, în sensul Boița – Sibiu, un șofer în vârstă de 37 de ani, din județul Timiș, se afla la volanul unui autocar cu 32 de pasageri. Cu toate că era interzis prin regulament, acesta a decis să execute o manevră de mers înapoi pe banda de urgență, pe o distanță de un kilometru.

YouTube video

„Ca urmare a apariției în spațiul media, la data de 8 iulie a.c., a unui material video în care se observă cum șoferul unui autocar efectuează manevra de mers înapoi, pe banda de urgență a autostrăzii A1, în zona km. 226, Boița, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Astfel, polițiștii au constatat că, la data de 8 iulie a.c., în jurul orei 10,45, pe A1, la km. 226, sensul Boița – Sibiu, șoferul unui autocar cu 32 de pasageri, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Timiș, a efectuat manevra de mers înapoi pe banda de urgență, pe o distanță de 1 km.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea