Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| SM Speromax Alba – 15 ani de activitate în comunitatea albaiuliană, sărbătoriți la Centrul de Resurse Academia Doamnelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 7 octombrie 2022, Asociația SM Speromax Alba a sărbătorit 15 ani de activitate în comunitatea albaiuliană. Evenimentul a avut loc la Centrul de Resurse Academia Doamnelor.

Au participat reprezentanți ai instituțiilor care au sprijinit, de-a lungul timpului, activitățile asociației. Alături de beneficiarii SM SPEROMAX Alba au fost astăzi președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba, Diana Mârza, Olga Hașegan, din partea Direcției de Asistență Socială Alba Iulia și, nu în ultimul rând, Mirela Mândroc, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

Au fost acordate diplome partenerilor instituționali, în semn de mulțumire pentru tot sprijinul oferit. Apoi, toți beneficiarii prezenți s-au putut bucura de un moment artistic oferit de Ansamblul Folcloric 60+ al Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia.

Evenimentul a fost posibil și cu sprijinul sponsorilor, Cofetăria Corina, Restaurant Prestige, Restart Kineto și Saturn S.A.

Asociația SM SPEROMAX Alba are misiunea de a creşte calitatea vieţii în rândul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă și este licențiată în acordarea serviciilor de asistență socială și suport pentru persoanele adulte cu dizabilități. Astfel că în prezent SM SPEROMAX Alba oferă servicii gratuite de asistență socială, kinetoterapie, consiliere psihologică și masaj pentru persoane diagnosticate cu boli neurodegenerative.

În decursul anilor, asociația a sprijinit beneficiarii și le-a reprezentat drepturile la nivel județean, național și internațional, a reprezentat membrii în raport cu autoritățile pentru a le înlesni accesul la facilităţile prevăzute de lege şi, de asemenea, a iniţiat unele demersuri pentru îmbunătăţirea legislaţiei privind protecţia socială şi asistenţa medicală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea