Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| SCUTUL PĂDURII în Alba: 20 de metri cubi de lemn tăiat ilegal, confiscat de polițiști la Vadu Moților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

14 arbori, de esență rășinoasă, cu un volum de 20 de metri cubi, care ar fi fost tăiați ilegal, ai fost indisponibilizați, în vederea confiscării.

În urma unui control în teren, polițiștii din Câmpeni au indisponibilizat 20 de metri cubi de material lemnos. Ar fi fost tăiat ilegal.

La data de 7 iunie 2021, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, împreună cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Horia Apuseni, au efectuat un control, în fondul forestier, pe raza comunei Vadu Moților.

Cu ocazia controlului, au fost identificați 14 arbori, de esență rășinoasă, cu un volum de 20 de metri cubi, care ar fi fost tăiați, fără drept, de pe terenul unui bărbat din comuna Vadu Moților.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tăiere ilegală de arbori din fondul forestier național”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea