FOTO| Scutul Pădurii: 53 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență confiscați de la o firmă din Sebeș

În urma unui control la o societate care depozitează şi comercializează material lemnos, cu punct de lucru în Sebeş, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba au confiscat 53 de metri cubi de material lemnos pentru care reprezentanţii societății nu au putut prezenta documente legale.

Da data de 14 noiembrie 2018, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Alba împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control la o societate comercială cu punct de lucru în Sebeş, specializată în  depozitarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, pentru 53 de metri cubi de material lemnos.

Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, iar reprezentantul societăţii a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Acţiunile şi controalele pentru combaterea delictelor silvice vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Roco 16 noiembrie 2018 at 6:23

Un control serios al cantoanelor pe str Mircea cel Mare din Sebes ar avea rezultate spectaculoase dar toți se feresc sa o facă!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...