Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Scutul Pădurii: 53 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență confiscați de la o firmă din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma unui control la o societate care depozitează şi comercializează material lemnos, cu punct de lucru în Sebeş, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba au confiscat 53 de metri cubi de material lemnos pentru care reprezentanţii societății nu au putut prezenta documente legale.

Da data de 14 noiembrie 2018, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Alba împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control la o societate comercială cu punct de lucru în Sebeş, specializată în  depozitarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, pentru 53 de metri cubi de material lemnos.

Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, iar reprezentantul societăţii a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Acţiunile şi controalele pentru combaterea delictelor silvice vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea