FOTO| SCUTUL PĂDURII: 18 metri cubi de material lemnos, confiscat de către polițiștii din Apuseni, în urma verificărilor efectuate în teren și trafic

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din zona Apuseni, au confiscat 18 metri cubi de material lemnos, în urma verificărilor efectuate atât în teren cât și în trafic. Controalele vor fi continuate de către polițiști.

La data de 1 octombrie 2020, cu ocazia unui control efectuat în teren, polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu au identificat, pe marginea unui drum forestier din zona ”Valea Boului”, 14 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, care ar fi fost tăiat în mod ilegal.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Polițiștii au indisponibilizat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de material lemnos, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care l-au exploatat ilegal.

Tot ieri, 1 octombrie, polițiștii din Poiana Vadului, l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din județul Dolj, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 4 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Responsabili 2 octombrie 2020 at 16:49

Controlati camioanele supraincarcate cu lemn, care syrabat zi si noapte strazile din Sebes si ve veti mira de ce veti descoperi ! Cine o face ? NIMENI !!

Comentariile sunt oprite