Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Scriere creativă Verbum, la Cugir: Un veritabil schimb de idei între generații

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Scriere creativă Verbum, la Cugir: Un veritabil schimb de idei între generații

La sfârșitul săptămânii trecute, Biblioteca Județeană Lucian Blaga Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir, au organizat o ediție a Cercului de scriere creativă Verbum.

Sub genericul: „Scrie! Vino! Prezintă! Publică!”, la Centrul Cultural Cugir, în compania scriitorilor consacrați, ori aspiranți, din comunitatea cugireană, a avut loc o întâlnire moderată de Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, Diane Dobrean, managerul Centrului Cultural Cugir și scriitorul Flaviu George Predescu, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

În acest cadru destins au vorbit despre scris și au prezentat din creațiile lor: Maria Trif, Vasile Dumitru, Maria Tirenescu, Vasile Drăgan, dar și elevele Natalia Pașca (Școala Ioan Mihu – Vinerea ) din partea Parohiei Vinerea II, precum și Eva Curea – elevă la Școala Gimnazială nr.3, ambele prezentând publicului trăiri și impresii artistice sub formă de creații literare. Cele două tinere sunt îndrumate de prof. Luminița Cebotari și preot Adrian Cebotari.

Întâlnirea s-a dovedit o idee inspirată și un veritabil schimb de idei între generații.
Așa cum au declarat organizatorii, se dorește ca întâlnirile cercului Verbum să aibă loc cât mai des și cât mai multe și originale creații să vadă lumina tiparului, indiferent de vârsta autorilor.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea