Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Școala de Fotbal Valea Frumoasei Alba Iulia – învingătoare în turneul caritabil pentru copiii din Tanzania!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Școala de Fotbal Valea Frumoasei Alba Iulia a câștigat turneul Under 14 disputat în Cetatea Marii Uniri și dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din Tanzania, mai precis din localitatea Mwandege din țara africană.

Clasamentul a fost următorul: 1. Școala de Fotbal Valea Frumoasei Alba Iulia (1-0 în finală), 2. CSM Unirea Roșu, 3. CSM Unirea Alb (3-1 în finala mică), 4. Valea Frumoasei Săsciori, 5. Unit Alba Iulia, 6. Performanța Ighiu

Cel mai bun jucător a fost Darius Tompi (Valea Frumoasei Alba Iulia), cel mai bun portar: Horațiu Niciu (Unirea Roșu) – acesta fiind în acest an cel mai bun portar al fazei finale a Cupei Satelor (evoluând pentru Livezile), iar golgheter: Bogdan Fereșteoaru (Unirea Alb).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mâine, duminică, 10 decembrie, este un al doilea turneu, pentru seniori (peste 30 de ani), cu 5 formații (Slim Boys, Dani Ianc & Friends, Performanța Ighiu, BvB Alba Iulia, Deas Sasu Construct), ce se va disputa în sistem fiecare cu fiecare.

Două turnee de fotbal și o cină caritabilă se vor desfășura în Alba Iulia, din dorința de a sprijini copiii din Tanzania în a-și urma pasiunea.

Antrenorul Silviu Miron, cel care are la activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo din tainele “sportului rege”, este inițiatorul acestui eveniment de suflet. Acțiunea se desfășoară sub titulatura “Tanzania Charity Cup 2024. Adoptă o țară: Tanzania”, rezultând un demers de apreciat.Astfel, la baza sportivă “Fair Play” Alba Iulia (Colegiul “Horea, Cloșca și Crișan”) sunt prevăzute în weekend două competiții.

Sâmbătă, 9 decembrie s-a disputat un turneu dedicat copiilor sub 14 ani (născuți în 2010 și mai mici), cu 6 participante, Școala de Fotbal Valea Frumoasei, CSM Unirea Alba Iulia Alb și Performanța Ighiu (grupa A), CSM Unirea Roșu, Unit Alba Iulia, Școala de Fotbal Valea Frumoasei Săsciori (grupa B).

Va fi amplasată o urnă în care jucătorii pot dona echipament (ghete, mănuși etc) și va avea loc și o licitație pentru tricoul de la FCSB al internaționalului Alin Toșca.

De asemenea, doritorii pot licita, în mediul online, până în 16 decembrie, pentru tricoul albaiulianului Nicolae Stanciu, de la Wuhan Three Towns.

La ambele turnee se vor oferi cupe, diplome de participare, medalii pentru primele 3 clasate, distincții pentru golgheter, cel mai bun portar și cel mai bun jucător. Taxa de înscriere este de 500 lei/ echipă. De asemenea, în 16 decembrie, ora 16.30, la Restaurantul Prestige este prevăzută o cină de binefacere pentru a sprijini copiii din Tanzania (prețul unui bilet este de 150 lei).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea