Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Sărbătoarea Recoltei 2023: Elevii, părinții și profesorii de la alternativa educațională Waldorf din Alba au pregătit diferite ateliere și activități care aduc un omagiu bogățiilor toamnei

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sărbătoarea Recoltei 2023: Elevii, părinții și profesorii de la alternativa educațională Waldorf din Alba au pregătit diferite ateliere și activități care aduc un omagiu bogățiilor toamnei

Astăzi, 6 octombrie 2023, Liceul Tehnologic „Dorin Pavel” din Alba Iulia va găzdui, începând cu ora 17:00, un eveniment cu totul special: sărbătoarea recoltei organizată de clasele Waldorf.

În curtea liceului, elevii, părinții și profesorii se vor aduna pentru a celebra generozitatea pământului și pentru a oferi un omagiu muncii agricole.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sărbătoarea recoltei va include o serie de ateliere tematice care vor oferi oportunități pentru învățare și creație. Fiecare atelier va avea o durată de 20 de minute, permițând astfel tuturor să experimenteze toate activitățile oferite. Atelierele vor include:

1. Atelier de confecționat lumânări: Participanții vor avea posibilitatea să învețe arta confecționării lumânărilor și să creeze lumânări cu forme și culori unice.

2. Atelier de jocuri: Copiii și părinții se vor bucura de jocuri interactive și educative care vor încuraja cooperarea și creativitatea.

3. Atelier senzorial: Acest atelier va permite participanților să exploreze senzațiile tactile și olfactive, folosind diverse materiale și arome.

4. Atelier de sculptat în fructe: În cadrul acestui atelier, se va promova arta sculptării în fructe, transformând fructele obișnuite în opere de artă comestibile.

Programul evenimentului va include și o parte ritmică, care va cuprinde ziceri specifice alternativei Waldorf, poezii și cântece. Aceste momente vor aduce o atmosferă de armonie și conexiune cu natura.

Evenimentul va dura aproximativ 2 ore, oferind ocazia ca toți cei prezenți să se bucure de această zi specială și să împărtășească bucuria recoltei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 15 ani, din Alba Iulia, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 15 ani, din Alba Iulia, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea