Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: sărbătoare la CSU Alba Iulia! Baschetbalistele conduse de Miroslav Popov sunt în finala campionatului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a impus autoritar în semifinala campionatului cu Olimpia Brașov și pentru prima dată în istoria clubului va juca în finala mare a întrecerii naționale de baschet feminin, în cursa spre medaliile de aur stând rivala Sepsi Sf. Gheorghe. CSU Alba Iulia - Olimpia Brasov 28În numai 7 zile, universitarele au cucerit Liga Europei Centrale și au izbutit să spargă barierele performanței interne, după ce în ultimii ani, mereu s-au împiedicat în penultimul act.

În 6 februarie, la Brașov, oponenta din finală a administrat trupei lui Popov ultimul eșec, în semifinalele Cupei moment în care corabia părea că se scufundă, însă, miraculos, universitarele și-au revenit din pumni și au început ascensiunea. Mai este un hop până la vârful suprem…

Echipa din Cetatea Marii Uniri a trăit clipe de bucurie, succesul categoric de astăzi aducând multă satisfacție pentru apropiații baschetului albaiulian, calificarea producându-se tocmai de aniversarea uneia dintre cele mai bune jucătoare, Branika Hadzovic, ce a împlinit astăzi 35 de ani.

*Popov: „În finală vrem să producem surpriza”

CSU Alba Iulia - Olimpia Brasov 52Este o victorie mare, fetele au luptat extraordinar, au jucat și cu inima. Mulțumesc staff-ului, jucătoarelor, spectatorilor minunați și conducerii administrative. Sunt fericit, avem șansa să obținem al doilea trofeu în acest sezon. Sepsi este o echipă foarte bună, dar noi încercăm să jucăm cel mai bun baschet posibil și să oferim surpriza”, a spus antrenorul Miroslav Popov.

*Daniel Breaz: „Suntem încrezători că putem câștiga campionatul”

CSU a realizat, prin calificarea în finala mare, cel mai important rezultat pe plan intern în baschetul feminin, de până acum, din istoria clubului. Prin ceea ce a reușit, această echipă a adus cinste Universității «1 Decembrie 1918» și orașului nostru. În finală este posibil orice și suntem încrezători că putem câștiga campionatul„, a declarat rectorul Daniel Breaz.

*Bogdan Duma: „Fetele au dovedit caracter, iar publicul a fost extraordinar”

Fetele au dovedit caracter, au repurtat două victorii de senzație, aceasta de acasă fiind una de senzație. În finala plecăm cu șansa a doua, dar la forma în care ne prezentăm, se poate întâmpla orice. Merită aprecieri publicul, unul extraordinar, care ne-a încurajat într-un mod deosebit și ne-a purtat spre un rezultat mare”, a comentat președintele Bogdan Duma.

[nggallery id=1788]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea