Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Salonul de bronzare artificială – „Sunshine” din Alba Iulia împlineşte un an! Tombole cu premii şi alte surprize pentru clienţi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Salonul  de bronzare artificială Sunshine din Alba Iulia aniversează  joi, 19 septembrie, împlinirea unui an, iar pentru că orice zi de naştere trebuie cinstită, administratorii au pregătit pentru clienţii lor o serie de surprize. Pe lângă tradiţionalul pahar de şampanie şi delicioasele prăjiturele servite la orice astfel de eveniment,  salon Sunshine vă aşteaptă şi cu o tombolă surpriză.

Nu ezita să ajungi la salon Sunshine, pe 19 septembrie! Toată ziua…. se premiază!

De ziua lui, salon „Sunshine” va organiza un concurs, iar cei care îi vor trece pragul vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, diverse produse de bronzat şi abonamente, sau vor fi surprinşi de una dintre surprizele  administratorilor. Pe baza unui bon fiscal, oricine poate participa la cele 12 trageri la sorţi, care se vor organiza cu începere de la ora 10.00, în fiecare oră, până la închiderea salonului, la ora 22.00.

Iubitorii de soare, care îşi doresc un rezultat vizibil al bronzării într-un timp scurt, găsesc soluţia la Salon Sunshine!

Salon Sunshine dispune de 2 aparate de bronzat performante de ultimă generaţie, unul vertical şi altul orizontal. Solarele sunt dotate cu climatronic, aqua breeze, aromatherapy cu cel mai înalt coeficient de bronzare UVB 3,6.

În primul an de activitate, clienţii au beneficiat de un program de „Happy Hour”, între orele 10.00 şi 12.00, când minutul era la preţul de un leu, iar în restul zilei de 1,25 lei. Printre promoţiile de top, cu care Salon Sunshine a ieşit în faţă, se află abonamentul Silver, un pachet ce conţine 60 de minute la solar şi o cremă, la preţul de 70 de lei, abonamentul Gold – 90 de minute, două creme pentru solar, la preţul de 105 lei sau abonamentul Platinum care oferă 90 de minute şi două creme, la preţul de 105 lei.

Salonul se află amplasat în cartierul Cetate, pe strada Energiei, nr. 6, dar pentru a fi siguri că veţi prinde un loc la „soare”, la timpul potrivit, administratorii au pus la dispoziţie şi numerele de telefon: 0746 116 085 sau 0743 113 468, la care se pot face rezervări sau se pot transmite sugestii.

Sub sloganul „La noi soarele nu apune niciodată”, administratorii te aşteaptă de luni până vineri între orele 10.00 – 22.00, dar şi sâmbăta între orele 10.00 – 15.00, pentru ca bronzul tău să fie mereu la locul lui.

[nggallery id=266]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea