Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Șahiști din Banatul sârbesc – oaspeți ai orașului Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La  Superfinala de șah de la Alba Iulia, dedicată Centenarului Marii Uniri, organizată în perioada 20 – 21 noiembrie a.c, vor participa și patru sportivi reprezentand Serbia (Banatul sârbesc – localitatea Râtișor).

La invitația președintelui Asociației pentru Știință și Progres Pitagora Cugir, Ovidiu Crăciun, care deține și titlul de maestru de șah, cei patru sportivi au vizitat orașul de la poalele Drăganei.

Oaspeții sârbi, pasionați de sportul minții, Voina Pau – fost primar al comunei Râtișor, Koza Jovan – fost profesor de fizică, Janovic Slavko – fost polițist și Drazic Aleksandar –profesor, au vizitat Muzeul, Clubul de Șah, Liceul Teoretic și Centrul Cultural Cugir.

Aceștia s-au arătat impresionați de exponatele prezentate de organizatorul muzeului, ing.Aurel Voicu, de obiectivele și frumusețile orașului Cugir, promițând că vor reveni în această frumoasă localitate.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat

Bogdan Ilea

Publicat

în

24-25 aprilie 2024: Evenimentul „Bucuria Florilor” la Sebeș și Cugir. Pachețele cu trei flori de primăvară din specii diferite pentru publicul interesat În data de 24, la Sebeș și 25 aprilie, la Cugir, ascoiația „La Pas”, alături de companiile Star Transmission & Star Assembly, organizează evenimentul „Bucuria Florilor.” Pentru a celebra ziua biodiversității oamenii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea