Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: România – Ungaria 18-30 (9-17), în meci amical de handbal cadeţi, disputat la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în primul meci amical de handbal masculin, dintre reprezentativele de cadRomania - Ungaria handbal cadeti 90eţi ale României, disputat în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, scorul a fost 18-30 (9-17), oaspeții câștigând de o manieră categorică.

Pentru tricolori au marcat Mihai Nica – 6 goluri, Aron Adam – 4, Sorin Dinu, Andrei Mitu – câte două, Andrei Totoi, Adam Lazăr, Daniel Pop și Mihai Milu – câte unul.

În perioada 18-20 decembrie, în Alba se vor disputa trei partide internaţionale de handbal masculin, între echipele naţionale de cadeţi ale României şi Ungariei, iubitorii sportului pe semicerc având oportunitatea de a vedea la lucru viitorul handbalului românesc.

Acţiunea este organizată de Federaţia Română de Handbal, Liceul cu Progam Sportiv Alba Iulia şi Universitatea „1 Decembrie 1918”, în colaborare cu hotel „Parc” (locaţie unde sunt găzduite cele două delegaţii. Programul jocurilor de pregătire este următorul: vineri, 18 decembrie (ora 16.30) şi duminică, 20 decembrie (ora 10.30) – în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918”, respectiv sâmbătă, 19 decembrie (ora 16.30) – în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea