Rămâi conectat

Sport

FOTO: RMC 24 Alba Iulia – locul secund la turneul regional de la Deva şi calificată la turneul final de la Arad!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa RMC 24 Alba Iulia s-a clasat pe locul secund la turneul regional de la Deva la mini-fotbal şi s-a calificat în a doua urnă valorică la turneul final de la Arad din 3-5 iulie. RMC 24 Alba Iulia minifotbal 1

Este cea mai mare performanţă a unei echipe de minifotbal din judeţul Alba de până în prezent”, a declarat George Ţălnar. Formaţia albaiuliană aşteaptă în continuare susţinători la capitolul financiar, activitatea derulându-se exclusiv graţie eforturilor depuse de George Ţălnar.
*Învinsă numai de campioană
Dar iată rezultatele înregistrate la Deva: *în grupe: RMC 24 Alba Iulia – Avantaje Deva 2-1 (favorită la câştigarea competiţie), RMC 24 Alba Iulia – Fier Vechi Mediaş 6-2, RMC 24 Alba Iulia – Juventus Sibiu 3-4 (campioana naţională, cu N. Grigore, Beza, I. Luca, D. Tătar); *Sferturi de finală 2-0 cu Phoenix Turnu Severin; semifinală: Marca Înregistrată Sibiu 3-1; finala tot cu Juventus Sibiu 1-2.

Din delegaţia formaţiei albaiuliene, condusă de George Ţălnar au facut parte 15 jucători (cei mai prolifici din acest moment): Ionuţ Grozav, Alexandru Circov, Daniel Cristea, Claudiu Boldi, Ionel Cristea, Adrian Potopea, Călin Cristea, Adrian Neag, Alin Popa, Panfil Hârciagă, Gheorghe Râşniţă, Claudiu Oara, Mihai Manea, Vlad Răducanu şi Alexandru Popa – mulţi dintre ei fotbalişti în Liga a IV-a (staff-ul tehnic este compus din Ovidiu Bibotean, Laurenţiu Illyes, Claudiu Plăcintă, Adrian Garbo, Marcel Dobîrtă şi Marius Sularea).
*Uniristul Călin Cristea – desemnat jucătorul turneului!
Echipa din Alba a avut şi cea mai frumoasă galerie a turneului condusă de Claudiu Plăcintă (Bebi), iar Călin Cristea (RMC 24 RMC 24 Alba Iulia minifotbal1Alba Iulia) a fost desemnat cel mai bun jucător; Cel mai bun portar: Popescu Adrian – Juventus Sibiu
Juventus Sibiu a castigat Campionatul Regional Zona Sud-Vest Deva, dupa ce a învins in finala RMC 24 Alba Iulia cu scorul de 2-1. In finala mica echipa Marca Inregistrata din Sibiu a obtinut locul III dupa ce s-a impus cu scorul de 5-4 in fata echipei AEM Timisoara.
Echipa RMC 24, campioana en titre a judeţului Alba la minifotbal, reprezentanta Campionatului Winner’s-Bergenbier (singurul campionat afiliat la Federaţia Română de Minifotbal) a participat, între 12-14 iunie, la Turneul Regional de Calificare zona Sud-Vest, la Deva alături de alte 19 competitoare.

În uma acestei faze, primele 4 clasate se vor califica direct la Turneul Naţional de la Arad din perioada 3-5 iulie, turneu care va decide campioana natională la acest sport extrem de popular şi frumos. Trebuie amintit faptul că România este campioană europeană la minifotbal (pentru a cincea oară consecutiv) şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din acest an, în SUA.
Este primul an în care judeţul Alba are două reprezentante la turneul de calificare, a doua fiind Erik Team (din Turda, dar care joacă în campionatul “Winner’s-Bergenbier” de la baza sportivă “Winner’s


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea