FOTO. Rezultate excepționale ale elevilor din județul Alba la Olimpiada Națională de Religie de la Craiova: 2 elevi s-au întors acasă cu premiul I

Dan Bandici, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Alba Iulia și Ionela Nicoleta Sav din clasa a XI-a, de la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan”Abrud au obținut premiul I la Olimpiada Națională de Religie – cultul ortodox, desfășurată recent la Craiova.

Însoțiți de profesorul Traian Gligor de la Școala Gimnazială Sohodol, județul Alba a fost reprezentat la Craiova de șase elevi din clasele VII-XII, câștigătorii olimpiadei județene de religie:

  • Dan Bandici, clasa a VII-a, Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Alba Iulia;
  • Diana Drogoțel, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială ,,Ioan Mihu” Vinerea;
  • Luminița Filip, clasa a IX-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;
  • Raluca Șerban, clasa a X-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;
  • Ionela Nicoleta Sav, clasa a XI-a, Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” Abrud;
  • Gavrilă Rad, clasa a XII-a, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Pe lângă cele două premii I – Dan Bandici a obținut 10, punctaj maxim, iar Ionela Nicoleta Sav a obținut 9,85 puncte – elevii din clasele a VIII-a, a IX-a și a XII-a au realizat de asemenea un punctaj total foarte bun și au obținut mențiuni, astfel că în total 5 elevi care au reprezentat județul nostru s-au întors acasă cu distincții de la această olimpiadă.

Olimpiada Națională de Religie s-a desfășurat în perioada 24-28 aprilie la Craiova, unde au participat 245 de elevi claselor VII-XII din toată țara, însoțiți de profesori. Festivitatea de deschidere a evenimentului s-a desfășurat luni, 24 aprilie, a doua zi elevii au susţinut proba de concurs la Colegiul Naţional „Elena Cuza” din municipiu, iar olimpiada s-a încheiat cu festivitatea de premiere, desfășurată joi, 27 aprilie, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

aURAS 28 aprilie 2017 at 11:16

BRAVO lor!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...