Rămâi conectat

Oameni şi locuri

FOTO: Revoluționarii din Alba Iulia și-au omagiat eroii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Asociaţiile de revoluţionari și oficialitățile locale au participat astăzi, 21 decembrie, la aniversarea celui mai important moment al istoriei recente a românilor – Revoluția din 1989.

Ceremonia a cuprins o slujbă religioasă, urmată de depunerea de coroane la troiţa din apropierea clădirii Prefecturii Alba după care participanţii la eveniment s-au deplasat pentru a-și cinsti eroii la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Cetate.

Au participat reprezentanți ai revoluționarilor alături de șefii celor mai importante instituții locale și județene – Primăria municipiului Alba Iulia, CJ Alba și Insrtituția Prefectului – Județul Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea