Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| RECOMPENSĂ de 1000 de euro pentru Ciuli, pisica din Alba Iulia care a dispărut de acasă! Orice informație este utilă

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

RECOMPENSĂ de 1000 de euro pentru Ciuli, pisica din Alba Iulia care a dispărut de acasă! Orice informație este utilă

Un tânăr din Alba Iulia se bazează pe puterea comunității online pentru a-și recupera pisica pierdută, oferind o recompensă impresionantă de 1000 EURO.

Pisica Ciuli a dispărut în orașul nostru și se pare că poate fi oriunde. Proprietarul său a căutat-o timp de o săptămână.

Cu afișe puse în oraș și eforturi neîncetate de a-și găsi animăluțul, tânărul a simțit că se confruntă cu răutatea unor oameni care nu au ezitat să distrugă afișele cu anunțuri despre pisica pierdută.

Felina s-a pierdut în Alba Iulia, zona Micești (în special străzile Abrudului, Calistrat Hogaș, Vidra, Calea Labului și împrejurimi).

CITEȘTE ȘI: Ciuli vrea ACASĂ! Mobilizare impresionantă într-un cartier din Alba Iulia pentru a găsi o pisică dispărută de acasă: ”O vrem înapoi, este parte din familie”

Proprietarul speră că, prin distribuirea în masă a mesajului său, acesta va ajunge la omul care i-a furat pisica sau la oricine o poate recunoaște și identifica.

Cei care au luat-o sunt rugați să o aducă înapoi, iar dacă sunt persoane care au vazut-o sau au informații despre locul unde s-ar putea afla, pot suna la numărul de telefon 0746.970.623.

Pentru a facilita acest lucru, proprietarul descrie în detaliu cum arată Ciuli – o pisică de rasă europeană tigrată, cu o zgardă albă cu medalion sau clopoțel, burtica alb-roșcată și cu ochiul stâng înlăcrimat de la naștere.

Cu o recompensă de 1000 EURO, proprietarul lui Ciuli speră să mobilizeze cât mai multe persoane în eforturile de căutare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea