FOTO| Punctul de lucru pentru înmatriculări de la Câmpeni, funcțional de astăzi: PROGRAM de lucru

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, 1 octombrie, a fost deschis la Câmpeni, punctul de lucru pentru înmatriculari auto, astfel încât moții sa nu mai bata drumul lung la Alba Iulia.

Biroul situat pe strada Libertății nr. 3, este deschis de la 1 octombrie și va funcționa în zilele de marți și joi, între orele 10.00-13.00, intervale orare între care vor fi preluate și eliberate documentele necesare operațiunii de înmatriculare a vehiculelor și de obținere a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Plăcuțele cu numerele de înmatriculare sau provizorii, certificatele de radiere, documentele de înmatriculare și dovezile înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare nu vor fi eliberate în aceeași zi în care a fost făcută solicitarea ci în următoarea zi în care punctul de lucru va fi deschis.

La sediul acestuia se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare și înmatriculare provizorie ( numere roșii). Programul de funcționare va fi marțea și joia, pentru început cu personal detașat de la SPRCPCIV Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419