Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Primii Miss și Mister Boboc din istoria Universității Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Balul Bobocilor UTC Alba Iulia (67)Carmen Besoi și Mihai Stan sunt primii Miss și Mister Boboc din istoria Universității Tehnice Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia. Cei mai frumoși și ageri viitori ingineri au câștigat mult râvnitele titluri ale primei ediții a Balului Bobocilor, organizat de instituția de învățământ superior, de când aceasta a luat fiinţă în municipiul nostru.

Evenimentul s-a desfăşurat vineri, 12 decembrie, cu începere de la ora 18.00,  la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Zece studenţi, recent intraţi în băncile universităţii, au intrat în cursa pentru mult râvnitele titulaturi.

Titlurile de Miss și Mister popularitate, acordate de juriul competiției, au fost acordate lui Teodora Trîmbițaș și lui Răzvan Muntean.

Balul Bobocilor UTC Alba Iulia (76)Miss şi Mister Ziarul Unirea, respectiv cei mai populari boboci votaţi de internauţi, au fost Mădălina Scorță și Radu Bogdan. Aceștia au adunat cele mai multe „aprecieri” în cadrul cometiției online organizată de cel mai citit ziar online din Regiunea Centru. Pentru performanța obținută, Mădălina și Bogdan au fost recomensați de Ziarul Unirea cu câte un premiu în valoare de 100 de lei.

Atmosfera a fost întreținută de celebrul Rareș Buglea, care pe lângă funcția de consilier local al municipiului Alba Iulia, cea de om politic, este vornic de succes la eveniemnte sau, ca în cazul de față, prezentator.

Merită amintit momentul de dans țigănesc relaizat de studenți din cadrul UTC Alba Iulia sau cel de magie excelent pus în scenă de Dante, un alt tânăr talentat din cadrul extensiei din municipiul nostru.

Invitatul surpriză al evenimentului este Alex Velea, a susținut un concert la afterparty, în club Stage.

Balul Bobocilor UTC Alba Iulia (85)Distracţia s-a mutat apoi în club Stage, la afterparty, unde Alex Velea a susținut un concert pentru viitorii ingineri.

Perechile participante la comncurs:

Perechea nr. 1: Radu Bogdan Mihai şi Teodora Francu

Perechea nr. 2: Mihai Stan şi Teodora Trimbitas

Perechea nr. 3: Flavius Nicolae Danciu şi Carmen Besoi

Perechea nr. 4: Mihai Cristian Căliman şi Bianca Alexandra Cotişel

Perechea nr. 5: Răzvan Muntean şi Mădălina Scoarţă

Organizatorii mulţumeasc celor  care au contribuit la realizarea balului: “STC Star Transmission, Supremia, IAMU Blaj, VCST şi Mavaro Sebeş.

[nggallery id=2766]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea