Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO / Primarul Mircea Hava: „Ne apucăm de construit locuințe ANL pentru tinerii albaiulieni. Prețurile sunt mult sub cele vehiculate pe piața imobiliară, atât pentru achiziție cât și pentru chirie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Mircea Hava: „Ne apucăm de construit locuințe ANL pentru tinerii albaiulieni. Prețurile sunt mult sub cele vehiculate pe piața imobiliară, atât pentru achiziție cât și pentru chirie”

Primarul Mircea Hava a anunțat miercuri, pe rețeaua de socializare facebook, că vor începe lucrările de construcție pentru noi locuințe ANL pentru tinerii albaiulieni. Împreună cu Andrei Țurcanu – Director General ANL, s-a pus astăzi piatra de temelie „la ceea ce va fi Acasă pentru tinerii orașului”.

Potrivit edilului, locuințe ANL vor fi amplasate în apropierea blocurilor ANL de pe Nazareth Illit, zona Detunata, dar și aproape de cartierul Orhideea, iar lucrările vor începe în primăvară.

„Nu, nu e nicio greșeală! Și nici n-am făcut schimb de identitate cu Voicu. Însă el, împreună cu Andrei Țurcanu – Director General ANL, au pus azi o piatră de temelie, pornind de la planurile îndelung discutate, la ceea ce va fi Acasă pentru tinerii orașului .

Vestea bună e că ne apucăm de construit locuințe ANL pentru tinerii albaiulieni, 14 unități în apropierea blocurilor ANL de pe Nazareth Illit, zona Detunata. Luni se predă amplasamentul. Vestea și mai bună e că n-o s-o lungim, românește. Facem tot ce depinde de noi să ne mișcăm repede, ca să vă puteți muta în ce-am construit, la fel de repede.

Am început documentația pentru încă două scări de bloc aproape de cartierul Orhideea, iar lucrările vor începe în primăvară.

Si, în sfârșit, vestea cea mai bună e că prețurile sunt mult sub cele vehiculate pe piața imobiliară „normală”, atât pentru achiziție cât și pentru chirie. Să fie-ntr-un ceas bun!”, se arată într-o postare pe facebook a edilului Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea