Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Primarul de la Ciugud, oră de citit povești cu micuții de la grădiniță: Drept cadou a primit îmbrățișări. ”Un astfel de cadou vă doresc să primiți și voi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul de la Ciugud, oră de citit povești cu micuții de la grădiniță: Drept cadou a primit îmbrățișări. ”Un astfel de cadou vă doresc să primiți și voi”

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a primit anul acesta cel mai frumos cadou de Crăciun. Acesta a fost invitat să petreacă o oră în compania prichindeilor de la grădinița din localitate.

Edilul mărturisește că s-a pregătit temeinic pentru întâlnirea cu copiii, cărora le-a citit povești și le-a răspuns întrebărilor și curiozităților pe care cei mai tineri locuitori ai comunei pe care o conduce le-au avut despre munca sa ca primar.

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de Crăciun. Urări și felicitări pe care le puteți trimite celor dragi

Drept mulțumire pentru poveștile citite, copiii l-au răsplătit pe edilul de la Ciugud cu multe îmbrățisări.

”Anul acesta, am primit cel mai frumos cadou de Crăciun: invitația de a petrece o oră alături de copiii de la Grădinița Ciugud. Cu sinceritate vă spun că m-am pregătit mai temeinic decât pentru o ședință de consiliu local.

Am ales o carte cu povești atractive, din care le-am citit micuților mei prieteni. La final, le-am răspuns întrebărilor și curiozităților, pe care le-au avut despre munca de primar.

Cadoul adevărat a venit la final, când am avut parte de cele mai sincere îmbrățișări.

Un astfel de cadou vă doresc să primiți și voi, dragii mei!”, a scris Gheorghe Damian pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea