FOTO| Primăria Teiuș: Apel la cetățenii branșați la rețeaua de canalizare: ”Haideți să ne trezim, oamneni buni, să dăm dovadă de simț civic, gândire mai profundă și responsabilitate!”

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, reprezentanții primăriei Teiuș fac un apel la cetățenii branșați la rețeaua de canalizare să păstreze curățenia și le cer tuturor cetățenilor de bună credință șă identifice și să sesizeze Poliției Locale, respectiv Primăriei Teiuș orice nerespectare a bunului simț.

„După cum este bine cunoscută, dorința fiecăruia de a trăi într-un oraș civilizat, beneficiind de toate condițiile, de utilități și civilizație (apă curentă, canalizare etc) este o prioritate absolută pentru administrația locală din Teiuș, pentru Primărie și Consiliul Local. O rețea de peste 20 km de canalizare deservește cetățenii din oraș, lucrare realizată în mai puțin de trei ani.

ELIT

Din păcate, așa cum arătam și cu alte ocazii, avem cetățeni, puțini la număr, care confundă canalizarea cu tomberonul de gunoi familial, aruncând tot ce le prisosește, lucru ce se poate observa în imaginile alăturate.

O astfel de atitudine se răsfrânge asupra tuturor, iar ultima acțiune de curățare a stației de pompare ( SP9) de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului ( inters. Progresului – str. Fermei), Fermei, Ardealului, Primăverii, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Bărnuțiu, Horea) s-a soldat cu avertismentul societății ce asigură mentenanța stațiilor, că nu-și mai asumă nici o obligație, în condițiile în care s-au scos din canalizare, capete de animale, camere de bicicletă, bucăți de covoare, materiale de construcții și cam tot ce nu-ți vine să crezi că poate ajunge în canalizare. HAIDEȚI SĂ NE TREZIM, OAMENI BUNI, SĂ DĂM DOVADĂ DE SIMȚ CIVIC, GÂNDIRE MAI PROFUNDĂ ȘI RESPONSABILITATE!

Mihail David - 2020

Dat fiind pericolul iminent de a deteriora grav pompele și sistemul de canalizare, lucru ce se va solda cu oprirea rețelei, cu toate consecințele ce decurg de aici, facem un apel tuturor cetățenilor de bună credință pentru a identifica și sesiza Poliției Locale, respectiv Primăriei Teiuș, pe cei care-și bat joc de munca, efortul și banii investiți, întorcându-ne înapoi la condițiile primitive de care suntem pe cale de a scapa cu toții ( drumuri nemodernizate, lipsa canalizării)”, au scris reprezentanții primăriei Teiuș.

SESIZĂRI LA TELEFOANELE :

POLIȚIA LOCALĂ TEIUȘ : 0726128938
PRIMĂRIA ORAȘULUI TEIUȘ : 0258851101
CONDUCEREA PRIMARIEI ORASULUI TEIUS

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...