Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO. Primari PNL din Alba și consilieri locali, în vizită la Bruxelles, la invitația europarlamentarilor Mircea Hava și Rareș Bogdan

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O delegație impresionantă de primari și consilieri locali din Alba Iulia se află în aceste zile la Bruxelles într-o excursie plătită pe bani europeni, profitând de faptul că europarlamentarii au posibilitatea să invite un număr mare de persoane la Bruxelles.

Pentru câteva zile, județul Alba a rămas fără o mulțime de pnl-iști care se plimbă în capitala Belgiei. În general, europarlamentarii invită la Bruxelles colegi de partid, oameni din administrație care i-au sprijinit în campania electorală și în acest caz, așa cum se poate observa din fotografie, sunt o mulțumime de primari și consilieri locali din localități din județul Alba, în care liberalii au obținut rezultate foarte bune la europarlamentarele din mai 2019.

Fotografia de grup, cu gașca veselă liberală, a postată pe rețeaua de socializare facebook de Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

La aeroport, pnl-iștii au fost întâmpinați de comitetul de primire organizat de Mircea Hava, care a și postat pe facebook câteva imagini cu momnetul reîntâlnirii.

„Sfârșitul unui zbor nu e decât începutul unei revederi. Oameni de ispravă, în fiecare comunitate locală. Le spun bun venit tuturor colegilor și prietenilor din Alba întâmpinați azi, aici, în terminalul sosiri al aeroportului din Bruxelles. Deocamdată relaxați ca la o plimare acasă, în Cetate.

În câteva ore începe călătoria „inițiatică” prin instituțiile europene cele mai importante. Clasicul stegulet de ghid arată cam așa ??. O să fac tot ce depinde de mine pentru ca toți să se simtă ca acasă. În definitiv, Europa este acasă pentru fiecare dintre noi. Iar dacă vă întrebați ce fac la Bruxelles aleșii locali din Alba, cât stau, cu ce am avut grijă să le rețin atenția dar și alte detalii, în exclusivitate, stați pe recepție. Revenim!”, a scris Mircea Hava pe pagina de facebook.

Suntem convinși că vizita politicienilor din Alba la Bruxelles va aduce prosperitate locuitorilor județului nostru.

[nggallery id=7458]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea