Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PRIMA ZĂPADĂ din iarna 2023-2024, în județul ALBA: La Arieșeni și în Munții Șureanu ninge ca în povești

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| PRIMA ZĂPADĂ din iarna 2023-2024, în județul ALBA: La Arieșeni și în Munții Șureanu ninge ca în povești

Prima ninsoare din iarna 2023-2024 a acoperit județul Alba într-un strat ferm de zăpadă, transformând peisajul într-o poveste de iarnă. La Arieșeni, în Munții Apuseni, fulgii au căzut cu generozitate, acoperind zonele înalte cu un covor alb și uniform.

Stațiunea montană Arieșeni a fost martora primei ninsori în acest an, iar zăpada s-a așternut într-un mod fermecător în cursul serii de sâmbătă, transformând peisajul într-un tablou de iarnă.

Surprinzător, Munții Șureanu au fost și ei îmbrăcați în albul zăpezii, iar primul strat s-a așternut pe suprafețe extinse, continuând să cadă într-un dans ușor și constant.

Domeniul Schiabil “Poarta Raiului” din Munții Șureanu, inaugurat în 2009, se bucură acum de prima ninsoare a sezonului. Așezat la altitudini considerabile, acest domeniu oferă una dintre cele mai lungi perioade de schi pe parcursul unui an, iar transformarea sa într-un peisaj de iarnă aduce bucurie anticipată pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Un internaut a postat imagini de pe drumul Băița-Vârtop, în care se poatte observa că iarna și-a intrat în drepturi depline.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea