Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Preșcolarii Grădiniței Nr. 2 din Alba Iulia, costumați în personaje de poveste, la petrecerea Toamnei  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 2 din Alba Iulia, au participat în data de 29 octombrie la o minunata petrecere a Toamnei, organizata special pentru ei.

petrecerea Toamnei05Pe parcursul întregii zile, copiii au avut parte de momente de neuitat, concursuri și activități specific acestui frumos anotimp.

Încă de dimineață au intrat in grădiniță o mulțime de personaje: magicieni, prințese, vrăjitoare, fluturași, pirați si multe alte personaje. Cu toții si-au prezentat costumele, au pregatit bostani, salata de fructe, legume pentru ciorbă, iar apoi petrecerea a continuat cu muzica si dans.

Educatoarele le-au fost alături, au intrat în pielea unor personaje de poveste, pentru a lua parte la petrecerea speciala. Pentru ca totul sa fie cu adevarat o reusita, la final, micutii au fost rasplatiti cu dulciuri.

Doamna director Maria Seician, le-a felicitat pe doamnele educatoare: Todea Simona, Cioara Valeria, Dancu Raluca, Botos Viorela, Bating Iulia, Olar Anca, Morar Claudia si Maniu Ana, pentru reusita petrecerii si implicarea de care au dat dovada.

Speram ca aceste petreceri sa devina o traditie in care Toamna sa fie sarbatorita pentru toate bogatiile pe care ni le ofera. (V.N.)

[nggallery id=1197]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea