Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ploaia a afectat a doua zi de distracție a Festivalului de Folclor ”Sus, sus, sus la moți la munte” de la Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

zile campeni 2014001Din păcate ploaia ,,tropicală” care s-a abătut miercuri după amiază în mai multe reprize asupra orașului a stricat cheful de petrecere al celor veniți în a doua zi a Festivalului de Folclor ,,Sus, sus, sus la moți la munte” de la Câmpeni. Apa care s-a adunat în piață a inundat pe toți comercianții veniți la festival, iar vântul a răsturnat o parte dintre tarabele acestora, provocând câteva pagube.

Din această cauză organizatorii au desfășurat concursul de interpretare a muzicii ușoare în Casa de Cultură ,,Avram Iancu” și au revenit pe scena din centrul orașului numai la festivitatea de premiere ce s-a desfășurat după ora 21, când vremea a permis continuarea programului în aer liber.

Juriul exigent format din profesorul Gheorghe Burz, doamna Maria Oprea, artiștii Dorina Orlea, Valentin Mihon, Valentin Joldeș de la Ansamblul ,, Doina Moțului” Câmpeni a premiat cu diverse sume de bani pe toate cele șase concurente, iar câștigătoarea concursului a fost declarată domnișoara Nadia Dobra.

Seara a mai cuprins un scurt recital Jamaika, prezentare rochii de mireasă și o prezentare a unor rochii de seară, creații a doamnei Adelina Cioara din Câmpeni. Până și mult așteptatele recitaluri Mirela Mănescu Felea și Ionuț Fulea au fost din nou afectate de ploaia care a revenit după ora 22, deși mulți admiratori ai cântecului popular au rămas până la sfârșit să îi asculte și să îi aplaude pe cei doi mari artiști.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=2080]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea