Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Peste 100 de persoane au plantat astăzi 600 de puieți la Mereteu, în cadrul unei acțiuni marca CJ Alba și Kaizen

Bogdan Presecan

Publicat

în

Sub sloganul ”Reînnoiește-ți inima și mintea ca și cum ar fi mereu primăvară!” peste 100 de persoane au participat astăzi la plantarea a 600 de puieți de salcâm la Mereteu, comuna Vințu de Jos, în cadrul unei acțiuni marca CJ Alba și Kaizen România.

Este vorba despre o nouă etapă a proiectului ”KAIZEN pentru România”, acțiune care a  început de anul trecut în județul Alba, prin care se urmărește conștientizarea tuturor a faptului că trebuie să avem grijă de natură și să utilizăm ecologic resursele.

Programul a demarat în județul Alba în anul 2012 și au fost plantați 700 de puieți de pomi în zona localității Oarda.

Anul acesta, acțiunea ”KAIZEN pentru Oameni și Natură” este organizată de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Institutul KAIZEN® România, RNP Romsilva – Direcţia  Silvică Alba, Supremia Grup, Stabilus România, Johnson Controls Mioveni, Centrul Local “Axente Sever” Alba Iulia al Organizației Naționale “Cercetașii României”, Colegiul Economic “Dionisie Pop Martin” Alba Iulia, Scoala Gimnaziala “Iuliu Maniu” Vintu de Jos, KAIZEN® Manager Club, AOTS România (Asociaţia de Instruire în Management Japonez).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea