Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Paul Tolas (Revolution Academy Alba), foarte aproape de debutul la profesioniști și galele UFT

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportivul albaiulian Paul Tolas, în vârstă de 18 ani, legitimat la Revolution Academy Alba, este foarte aproape de debutul la profesioniști.

Luptătorul de kickboxing a avut un parcurs excelent în anul 2019, cu 5 victorii în luptele disputate, fiind remarcat de promotorii galelor profesioniste “Ultimate Fighting Tournament” (UFT) și „Suprime Night Fight” (SNF). Paul reprezintă un competitor ambițios, ce abordează categoria 60 kilograme, iar anul trecut, în octombrie, a fost prezent la Campionatul European WKF de kickboxing de la Baia Mare. La importanta competiție reprezentanții clubului din Cetatea Marii Uniri au cucerit trei medalii continentale de bronz, însă Tolas nu a concurat din pricina unor probleme de sănătate. Așadar, acesta are oportunitatea ca în această toamnă să își facă debutul la profesioniști, la doi ani după ce a început să practice kickboxingul, fiind îndrumat de antrenorul Alin Moldovan.

De-a lungul timpului galele UFT au umplut mai mereu Sala Polivalentă “Horia Demian” din Cluj-Napoca, iar pentru reprezentanții clubului Revolution Academy pasul spre această promoție unde sportivii luptă în Cușca de Arte Marțiale Mixte MMA reprezintă un moment de satisfacție. “Mă declar mândru de această oportunitate”, a spus Alin Moldovan. Promotorii UFT vor în viitorul apropiat să promoveze tinerele talente, printre care se regăsește și albaiulianul Paul Tolas – sportiv care s-a descurcat foarte bine la amatori. De asemenea, în urma unor discuții între reprezentanții Revolution Academy Alba și Sebastian Haidu (președintele UFR și a clubului clujean MMA Transilvania) s-a stabilit ca în scurt timp să se mărească numărul de gale organizate anual, existând posibilitatea ca un super eveniment de acest gen să fie găzduit în Sala Polivalentă “Florin Fleșeriu” din Sebeș.

Cu sprijinul primăriei municipiului Sebeș o să dezvoltăm ramura sportivă kickboxing, adresându-ne persoanelor care îndrăgesc genul acesta de întreceri. Sper ca anul viitor să venim cu un eveniment sportiv cu public, o gală profesionistă de kickbox”, a mai transmis Alin Moldovan.

Înființat în urmă cu trei ani, Revolution Academy Alba a avut un an 2019 excelent, cu rezultate notabile, respectiv peste 60 de medalii naționale și internaționale. De curând și-a reluat activitatea stopată din pricina pademiei de coronavirus și a demarat o campanie de recrutare a sportivilor pasionați de kickboxing, o inițiativă generoasă. Astfel, începând din 1 iulie, timp de o lună, antrenamentele vor fi gratuite pentru copii cu vârste între 7 și 14 ani, acțiune derulată cu sprijinul sponsorului Sergiu Simina, un iubitor al acestui sport. Ședințele de pregătire sunt prevăzute de trei ori în fiecare săptămână, luni, miercuri și vineri, de la ora 13.00, la terenul sintetic din incinta Bazei Sportive “Fair Play” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea