Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO| Oscar Gal a fost ales noul preşedinte al CŞE din cadrul Colegiului Naţional „HCC” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De astăzi Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia are un nou preşedinte în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor. Oscar Gal a fost votat de 366 elevi, în timp ce contracandidatele lui Delia Mădălina Molodeţ a primit 178 de voturi, iar Irina Luca a adunat 86 de voturi. La alegeri au avut ocazia să participe toţi cei 840 de elevi care studiază la prestigiosul liceu din municipiu.

Oscar a candidat pentru funcţia de preşedinte al CŞE pentru a face o schimbare şi pentru a determina cât mai mulţi elevi să se implice în proiecte de voluntariat. „Doresc să întăresc relaţia dintre elevi şi profesori, direcţiune şi secretariat. Vreau să stabilesc un calendar al activităţilor pentru anul şcolar 2013-2014 şi nu în ultimul rând doresc să implementez proiectele propuse în candidatura mea pe site-ul „wedu.ro””, a spus noul preşedinte al CŞE din HCC, despre noile sale obiective.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Delia şi Irina vor avea ocazia să-şi spună punctul de vedere, acestea fiind alese în funcţia de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedinte, astfel cei trei vor face echipă la CŞE din HCC.

Delia a candidat în dorinţa de a implementa, promova şi desfăşura activităţi şi proiecte pentru elevii din cadrul liceului. „Vreau să dezvolt abilităţile sociale ale elevilor prin prisma activităţilor şi a proiectelor. Doresc ca interacţiunea profesor-elev să fie cât mai convenabilă. În cele din urmă vreau ca ONG-ul nostru şi anume CŞE să fie promovat şi dezvoltat în cadrul judeţului datorită multitudinii de proiecte şi activităţi pe care le desfăşurăm”, a declarat Delia Modoleţ, care are acum funcţia de prim-vicepreşedinte, în vreme ce colega sa, Irina a spus „doresc să implic elevii în cât mai multe activităţi care să le dezvolte spiritul de echipă şi simţul responsabilităţii, în activităţi comunitare şi în activităţi de destindere. De asemenea doresc să consolidez legăturile dintre elevi şi profesori, iar comunicarea dintre aceştia să fie mai accesibilă”, a declarat Irina Luca.

[nggallery id=405]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea