Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: O turmă de căprioare gingașe, surprinse în imagini, în toată splendoarea lor, în împrejurimile municipiului Alba Iulia

Darius BUZGURE

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO: O turmă de căprioare gingașe, surprinse în imagini în toată splendoarea lor, în împrejurimile municipiului Alba Iulia

Mai multe imagini spectaculoase au fost surprinse această dimineață,în împrejurimile Albei Iulia, mortalizând o turmă de căprioare gingașe, care au ieșit, cel mai probabil, în căutare de hrană sau poate doar să se bucure de soare.

Frumoasele animale, care pășteau nestingherite și alergau libere, în toată splendoarea lor pe întinsa câmpie, au fost realizate de către unul dintre cei mai cunoscuți vânători profesioniști din județ, domnul Felix Bogdan Dragomir.

Turme întregi de căprioare au fost fotografiate recent pe un fond de vânătoare de lângă Alba Iulia. Unele mai timide, altele mai curioase, ieșite la marginea pădurii să pască.

În România, căprioarele sunt foarte multe, răspândite pe întreg teritoriul țării, fiind poate cele mai numeroase dintre animalele care trăiesc în sălbăticie.

Ele nu sunt foarte pretenţioase în privinţa hranei, preferând vegetalele bogate în apă datorită expunerii îndelungate la radiaţiile solare pe parcursul zilei.

Imaginile au fost realizate de Felix Bogdan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuţi vânători profesionişti din judeţul Alba. Dragostea sa pentru natură şi pasiunea pentru fotografie s-au îmbinat perfect în ultimii ani, acesta reuşind să surprinda in imagini unele dintre cele mai frumoase specii de animale sălbatice care trăiesc în zona judeţului Alba şi nu numai.

Surse foto: Felix Bogdan Dragomir

[nggallery id=7726]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea