FOTO: O turmă de căprioare gingașe, surprinse în imagini, în toată splendoarea lor, în împrejurimile municipiului Alba Iulia

FOTO: O turmă de căprioare gingașe, surprinse în imagini în toată splendoarea lor, în împrejurimile municipiului Alba Iulia

Mai multe imagini spectaculoase au fost surprinse această dimineață,în împrejurimile Albei Iulia, mortalizând o turmă de căprioare gingașe, care au ieșit, cel mai probabil, în căutare de hrană sau poate doar să se bucure de soare.

Frumoasele animale, care pășteau nestingherite și alergau libere, în toată splendoarea lor pe întinsa câmpie, au fost realizate de către unul dintre cei mai cunoscuți vânători profesioniști din județ, domnul Felix Bogdan Dragomir.

INFORMARE COVID-19

Turme întregi de căprioare au fost fotografiate recent pe un fond de vânătoare de lângă Alba Iulia. Unele mai timide, altele mai curioase, ieșite la marginea pădurii să pască.

În România, căprioarele sunt foarte multe, răspândite pe întreg teritoriul țării, fiind poate cele mai numeroase dintre animalele care trăiesc în sălbăticie.

Ele nu sunt foarte pretenţioase în privinţa hranei, preferând vegetalele bogate în apă datorită expunerii îndelungate la radiaţiile solare pe parcursul zilei.

Imaginile au fost realizate de Felix Bogdan Dragomir, unul dintre cei mai cunoscuţi vânători profesionişti din judeţul Alba. Dragostea sa pentru natură şi pasiunea pentru fotografie s-au îmbinat perfect în ultimii ani, acesta reuşind să surprinda in imagini unele dintre cele mai frumoase specii de animale sălbatice care trăiesc în zona judeţului Alba şi nu numai.

Surse foto: Felix Bogdan Dragomir

Darius BUZGURE

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...