Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| O șoferiță din Alba a provocat un accident la ieșirea din Sibiu și a ajuns la spital: Cum s-a întamplat totul

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O șoferiță din Alba a provocat un accident la ieșirea din Sibiu și a ajuns la spital: Cum s-a întamplat totul

O scenă dramatică a avut loc astăzi pe DN 14, la ieșirea din orașul Sibiu, când polițiștii rutieri au fost nevoiți să intervină la un accident rutier grav.

Femeia în vârstă de 49 de ani, originară din județul Alba, era la volanul unui autoturism și a decis să pătrundă pe drumul național fără a acorda prioritate vehiculelor care circulau deja pe acesta. Din păcate, acest gest a avut consecințe grave, deoarece a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus spre localitatea Șura Mare de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Mediaș.

Impactul a fost puternic, iar rezultatul a fost vătămarea ușoară a șoferiței neatențe. Femeia a fost transportată la spital conștientă, dar cu răni minore. Din fericire, ceilalți participanți la accident au scăpat nevătămați.

Echipajele medicale și poliția au acționat rapid la fața locului pentru a acorda ajutor medical și a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Se pare că o combinație de neglijență și nerespectarea regulilor de circulație au stat la baza acestui incident tragic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat Lae Dreghici a oferit vineri seara întregii țări un nou spectacol GRANDIOS, în stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, în semifinalele ”Românii au talent”.  Lae Dreghici, cascadorul fenomen din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea