Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: O seară de folk și voie bună cu tinerii liberali din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Departamentul T Comunică al TNL Alba și TNL Alba Iulia au organizat vineri, 18 iulie a.c., un inedit eveniment dedicat tinerilor simpatizanți ai Partidului Național Liberal: „O seară de folk și voie bună cu TNL”.

Potrivit unui comunicat remis presei de TNL Alba, “la acțiune au participat tineri din mai multe organizații ale TNL Alba, alături de liderii lor: Daniel Rusu (primarul comunei Șpring), Gabriel Lupea (președinte TNL Alba Iulia), Marius Jibotean (președinte TNL Cugir) etc. Totodată, au fost alături de tinerii și membrii ai BPT TNL Alba și ai BPM PNL Alba Iulia, în frunte cu domnul Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia.”

Câteva detalii despre eveniment a oferit prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba: Pentru această primă ediție, echipa de organizare condusă de Maria Coman, a ales ca locatie malul Mureșului, în zona Drâmbar, acțiunea începând de la ora 20.30. Programul a cuprins jocuri de echipă, foc de tabără, concursuri de bancuri și cântece folk. Ne-a bucurat prezența tinerilor din mai multe localități ale județului (Alba Iulia, Cricău, Cugir, Ciugud, Sântimbru, Sebeș, Șpring, Teiuș ș.a.), fie ei membri sau simpatizanți ai PNL și evident, a unora dintre seniorii partidului, cărora, de altfel, le și mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea evenimentului. În ceea ce privește concursurile, anul acesta, fiind prima ediție, primiile au fost mai mult simbolice, în condițiile în care scopul principal al acțiunii a fost acela de promovare a modalităților inedite de petrecere a timpului liber de către tineri, de redescoperire a frumuseții naturii; și aceasta, deoarece am observat că în ultima vreme, tot mai mulți tineri petrec tot mai puțin timp în natură. Per ansamblu, a fost o acțiune reușită, fapt care ne încurajează să repetăm acest tip de acțiuni, având în vedere în viitor completarea grilei de concursuri cu un concurs de pescuit”.

[nggallery id=2091]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea