FOTO| O nouă platformă subterană de colectare selectivă a deșeurilor, montată la Aiud. Precizările primăriei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o postare pe pagina instituției de pe o rețea de socializare, reprezentanții primăriei Aiud, au declarat că o nouă platformă subterană de colectare selectivă a deşeurilor a fost recepționată marți, 15 septembrie, în Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”.

„O nouă platformă subterană de colectare selectivă a deşeurilor a fost recepționată astăzi. Aceasta este situată în Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”, vine ca soluție la sesizările comercianților, proprietarilor şi locuitorilor din zonă, este monitorizată video şi este gata pentru a fi dată spre folosință.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Având în vedere cantitatea mare de carton, am solicitat operatorului de salubritate să asigure, doar pentru carton, modalitatea de colectare solicitată de comercianții din zonă”, au scris reprezentanții primăriei Aiud pe facebook.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Platformele subterane de colectare a deșeurilor sunt o alternativă Ia platformele clasice, reprezentate platformele supraterane betonate împrejmuite prin gard, în interiorul cărora se amplasează containere / pubele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419