Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO VIDEO| NINSORILE din Apuseni: Un bărbat a rămas blocat în nămeți și a cerut ajutorul jandarmilor montani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 12 noiembrie, în jurul orei 18.30, un angajat al parcului eolian situat între Vf. Bihor și Vf. Curcubăta Mică, județul Alba, a apelat serviciul unic de urgență 112 și a solicitat ajutorul jandarmilor montani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta a relatat faptul că, din cauza zăpezii, nu a putut ajunge cu mașina până la punctul de lucru, motiv pentru care a pornit pe jos spre vârful muntelui, lăsând 2 membri ai familiei în autoturism.

YouTube video

Ulterior, la plecare și-a dat seama că nu se mai poate întoarce la locul în care se afla autovehiculul, din cauza stratului gros de zăpadă și dezorientării create de întuneric.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieseni s-au deplasat de urgență în ajutorul bărbatului, parcurgând pe jos câțiva kilometri, l-au identificat și l-au condus la mașina unde se aflau soția și fiica acestuia. Ulterior, aceștia au fost sprijiniți să să se deplaseze în siguranță până la DN 57, de unde au continuat drumul spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea