Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Nicuşor Stanciu, debut de „10” în echipa naţională a României, cu golul victoriei! „Tricolorii” au învins Lituania cu 1-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicusor Stanciu Romania 2Nicușor Stanciu a avut un debut de senzație la echipa națională, fostul unirist marcând golul victoriei în partida amicală disputată la Giurgiu și câștigată de România, 1-0 cu Lituania.

Intrat la pauză în locul lui Fl. Tănase, „decarul” Stelei și-a arătat din plin calitățile și a marcat cu o execuție extraordinară, în minutul 65, șut de la peste 25 de metri, confirmând că este un fotbalist ce nu are voie să lipsească din formula „tricolorilor” de la Euro 2016.

Aflat în vârful carierei sale, Nicușor și-a etalat talentul, cu o reușită minunată, Stanciu fiind acel jucător de geniu ce lipsea atât de mult echipei lui Iordănescu și fotbalului românesc. Un alt albaiulian, Gicu Grozav a avut un debut asemănător, în 2012, cu Elveția, într-un joc de verificare.

Nu cred că se putea ceva mai frumos. Îmi doream să debutez, dar mă bucur și mai mult pentru că am înscris. Îmi doresc să mai joc pentru echipa națională, e un vis devenit realitate. Când îți cântă imnul și vezi atâția fani e ceva extraordinar.

Când am ajuns la Mogoșoaia am fost întrebat dacă îmi doresc acest număr 10 și am zis că nu-i nicio problemă.

Sper de foarte mult timp să ajung la națională. Prima dată când m-am antrenat cu lotul primei reprezentative cred că aveam 18 ani. Atunci era domnul Pițurcă. Mulțumesc familiei, celor apropiați și golul îl dedic bunicii mele care nu mai e printre noi de câțiva ani. Când am înscris, prima dată m-am gândit la ea.

Eu mă simt cel mai bine în spatele atacantului. Personal nu-mi pare rău că nu joc pe Arena Națională pentru că sunt din Alba Iulia și merg des în Cluj. Voi avea familia, prietenii și iubita aproape acolo”, a declarat Stanciu la Dolcesport.

O sclipire de geniu, caracteristică unui adevărat număr „zece”. Un 10 pentru un debut superb pentru puștiul din Craiva în echipamentul primei reprezentative. Duminică, la Cluj, un meci stelar, cu naționala Spaniei, campioana europeană, un nou prilej pentru al nostru Nicușor să-și arate clasa!

Sursa foto: Gazeta Sporturilor, Prosport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea