FOTO: Nicolae Stanciu, fostul unirist, campion în Belgia, cu Anderlecht | Un milion de euro în plus pentru Gigi Becali

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Internaţionalii români Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu au devenit campioni în Belgia c u Anderlecht, care a câştigat al 34-lea titlu din istorie, cu o etapă înainte de final.

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia, Nicolae Stanciu, cel care în 7 mai a împlinit 24 de ani, este la primul titlu extern din carieră, acesta mai având în palmares două titluri cu Steaua Bucureşti, o Cupă a României şi o Supercupă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ex-uniristul, cel mai important transfer din istoria clubului belgian, a reuşit în această stagiune 8 goluri şi 7 pase decisive, în tricoul „alb-violet”, în toate competiţiile, în acest moment fiind cotat la 7 milioane de euro pe transfermartk.de.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cumpărat de la Steaua Bucureşti contra sumei de 7,8 milioane de euro, în vara trecută, Stanciu a mai adus formaţiei FCSB încă un milion de euro, drept bonus, pentru câştigarea titlului.

Trupa lui Chipciu (titular) și Stanciu (rezervă) s-a impus cu 3-1 în meciul jucat în deplasare cu Charleroi, grație reușitei lu Teodorczyk și „dublei” lui Bruno. Anderlecht are deja un avans de 7 puncte față de FC Bruges, ocupanta poziției secunde, cu o etapă înainte de final.

Sursa foto: Digisport

Dan HENEGAR