FOTO: Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos, 10 pe linie la preselecțiile pentru MasterChef! El a fost primul selectat din cei 180 de concurenți, pentru etapa următoare

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos, a primit 10 pe linie și a fost primul concurent selectat din cei 180  care au participat la preselecțiile celebrei emisiuni MasterChef. În luna iunie, el va participa la București, la etapa următoarea a concursului.

PRO TV a dat startul preselecțiilor pentru un nou sezon MasterChef! Prima etapă a preselecțiilor a avut loc duminică 12 mai, la Cluj-Napoca, unde au participat 180 de concurenți.

ELIT

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos s-a înscris la preselecții, iar duminică a fost prezent la Cluj-Napoca unde a gătit o minunată tocăniță de berbecuț la ceaun, cu care i-a impresionat pe jurați. Cele 17 persoane care i-au jurizat pe concurenți nu au avut de ales și l-au notat cu… 10 pe linie!

În această etapă, la Cluj-Napoca au fost selectați 7 concurenți, Nicolae Ciobanul fiind primul dintre ei, care vor participa în luna iunie, la București, la etapa următoare a emisiunii.

Nicolae Ciobanul este pregătit să demonstreze unei țări întregi că are toate calitățile unui bucătar priceput și că poate concura pentru titlul de MasterChef.

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos este deja celebru, el mai participând la emisiunea lui Măruță de la ProTv, la AgroTv și Antena 1.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...