Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos, 10 pe linie la preselecțiile pentru MasterChef! El a fost primul selectat din cei 180 de concurenți, pentru etapa următoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos, a primit 10 pe linie și a fost primul concurent selectat din cei 180  care au participat la preselecțiile celebrei emisiuni MasterChef. În luna iunie, el va participa la București, la etapa următoarea a concursului.

PRO TV a dat startul preselecțiilor pentru un nou sezon MasterChef! Prima etapă a preselecțiilor a avut loc duminică 12 mai, la Cluj-Napoca, unde au participat 180 de concurenți.

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos s-a înscris la preselecții, iar duminică a fost prezent la Cluj-Napoca unde a gătit o minunată tocăniță de berbecuț la ceaun, cu care i-a impresionat pe jurați. Cele 17 persoane care i-au jurizat pe concurenți nu au avut de ales și l-au notat cu… 10 pe linie!

În această etapă, la Cluj-Napoca au fost selectați 7 concurenți, Nicolae Ciobanul fiind primul dintre ei, care vor participa în luna iunie, la București, la etapa următoare a emisiunii.

Nicolae Ciobanul este pregătit să demonstreze unei țări întregi că are toate calitățile unui bucătar priceput și că poate concura pentru titlul de MasterChef.

Nicolae Ciobanul din Vințu de Jos este deja celebru, el mai participând la emisiunea lui Măruță de la ProTv, la AgroTv și Antena 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea