Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Municipiul Sebeş a fost în acest zile gazda finaliştilor în cursa pentru Bursa Kronospan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaţia Kronospan a desfăşurat în data de 27 octombrie la Sebeş un workshop cu cei 16 finalişti selectaţi în cursa internaţională pentru o bursă de 4 ani la Babson College, din Statele Unite ale Americii.

Bursa Kronospan este oferită în fiecare an de Fundaţia Kronospan unui tânăr cu performanţe şi aptitudini academice deosebite. Prin intermediul Bursei Kronospan, candidatul selectat primeşte o bursă integrală, cu toate costurile aferente unei perioade de patru ani de studiu la Babson College acoperite de Fundaţia Kronospan. Valoarea totală a Bursei depăşeşte 250.000 USD. După primul an de studii, bursierului i se oferă posibilitatea participării la stagii de practică în cadrul companiei Kronospan, atât în timpul verii, cât şi în timpul iernii, cu toate cheltuielile acoperite şi cu posibilitatea de a fi angajaţi de companie la finalizarea bursei.

„Bursa Kronospan reprezintă o şansă extraordinară pentru tineri excepţionali, din punct de vedere al rezultatelor la învăţământ, de a avea acces la unul dintre primele 20 de programe de business academic din Statele Unite, organizat de Babson College din Massachusates. Mă bucur că i-am primit la Sebeş în ultimele zile pe finaliştii internaţionali în cursa pentru Bursa Kronospan şi sunt mândră că şi în acest an România are un reprezentant în această finală a celor mai valoroşi tineri de la nivel internaţional”, a declarat Oana Bodea, Președinte al Fundaţiei Kronospan.

Babson College a fost recunoscut timp de 15 ani consecutivi ca fiind unul din primele 20 de Programe de Business din Statele Unite. Admiterea în această prestigioasă unitate de învăţământ se face în baza unor criterii stricte, studenţii selectaţi fiind consideraţi ca având atât rezultate excepţionale cât şi, pe mai departe, un potential educaţional deosebit.

În procesul de selectare a câştigătorului Bursei Kronospan, care se desfășoară la nivel internaţional, se înscriu în fiecare an tot mai mulți tineri valoroşi . Din cei 7 câştigători stabiliţi în tot aţâţia ani de când a fost înfiinţată Bursa Kronospan, România a fost singura ţară care a reuşit să îşi trimită 2 reprezentanţi la Babson College. Acest rezultat evidenţiază o dată în plus buna pregătire şi valoarea tinerilor români. Şi în acest an, un reprezentant al României se află pe lista candidaţilor finali, alături de tineri din Bulgaria, Ungaria, Rusia, Serbia, Turcia şi Ukraina.

Fundaţia Kronospan a fost înfiinţată în anul 2011 de compania Kronospan, lider global în domeniul producerii de plăci pe bază de lemn.
Misiunea, viziunea şi valorile Fundaţiei sunt ancorate în principiile fundamentale ale companiei, axându-se pe reinvestirea resurselor în comunităţile locale şi pe promovărea dezvoltării durabile a acestora. De-a lungul anilor, Fundaţia Kronospan a asigurat sprijinul financiar necesar pentru buna derulare a numeroase proiecte din domeniile: educaţie, protecţia mediului, sănănate, social şi cultural.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 20-21 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea