Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Moment solemn, luni, la Jandarmeria Alba. Un tânăr ofiţer a depus jurământul militar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment solemn astăzi, 25 iunie, la Jandarmeria Alba. Un tânăr ofiţer, încadrat din sursă externă, a depus jurământul militar.

Este vorba de locotenent Suciu Bogdan-Alexandru care, în urma promovării unui concurs la începutul lunii martie a acestui an, a fost încadrat în funcţia de ofiţer specialist la compartimentul destinat administrării patrimoniului imobiliar.

Ofiţerul a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Inginerie Civilă şi a absolvit studii de masterat în acelaşi domeniu.

Noul coleg a fost prezentat personalului unităţii şi urmează să fie inclus într-un program intens de pregătire, destinat orientării acestuia cu privire la specificul misiunilor ulterioare. Inspectorul şef al Jandarmeriei Alba, colonel Giurea Marius-Claudiu, l-a felicitat şi l-a asigurat de sprijinul său, dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea