FOTO| Modernizarea secţiei Maternitate-Pediatrie-Ginecologie a Spitalului Orășenesc Cugir, intră în linie dreaptă. Investiție de aproximativ 14 milioane de lei.

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Modernizarea secţiei Maternitate-Pediatrie-Ginecologie a Spitalului Orășenesc Cugir intră în linie dreaptă, odată cu predarea proiectului tehnic de execuţie a lucrării.

ELIT

Constructorul va avea termen până în luna septembrie a anului 2021 să finalizeze toate lucrările de reabilitare şi modernizare. Primarul, Adrian Teban a solicitat executantului rigurozitate în respectarea graficului de lucrări, precum şi în ceea ce priveşte modul de lucru, atrăgând atenţia asupra faptului că activitatea medicală trebuie să continue în bune condiţii la nivelul celorlalte secţii.

Investiţia se derulează cu fonduri europene în baza proiectului “Creșterea eficienței energetice în clădirea publică Secția Maternitate și Pediatrie – Spital Orășenesc Cugir”.

Aproximativ 14 milioane de lei vor fi investiți în lucrări de reabilitare exterioară și interioară cum ar fi: izolarea termică, înlocuirea tâmplăriei, lucrări de consolidare, recompartimentări, înlocuirea instalațiilor termice, electrice și a celor de apă și canalizare, reabilitarea sistemului de climatizare folosind și resurse de energie regenerabilă solară și pompe de căldură.

Fiecare salon va avea grup sanitar, va fi montat un sistem de supraveghere video pe circuit închis și un sistem de supraveghere bolnavi, iar ascensorul va fi înlocuit cu unul care să asigure accesul cu targă.

Proiectul se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și este destinat îmbunătățirii gestionării energiei și reducerii consumurilor de curent și gaz de la Spitalul Orășenesc Cugir, Secția Maternitate și Pediatrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419