Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Modernizarea secţiei Maternitate-Pediatrie-Ginecologie a Spitalului Orășenesc Cugir, intră în linie dreaptă. Investiție de aproximativ 14 milioane de lei.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Modernizarea secţiei Maternitate-Pediatrie-Ginecologie a Spitalului Orășenesc Cugir intră în linie dreaptă, odată cu predarea proiectului tehnic de execuţie a lucrării.

Constructorul va avea termen până în luna septembrie a anului 2021 să finalizeze toate lucrările de reabilitare şi modernizare. Primarul, Adrian Teban a solicitat executantului rigurozitate în respectarea graficului de lucrări, precum şi în ceea ce priveşte modul de lucru, atrăgând atenţia asupra faptului că activitatea medicală trebuie să continue în bune condiţii la nivelul celorlalte secţii.

Investiţia se derulează cu fonduri europene în baza proiectului “Creșterea eficienței energetice în clădirea publică Secția Maternitate și Pediatrie – Spital Orășenesc Cugir”.

Aproximativ 14 milioane de lei vor fi investiți în lucrări de reabilitare exterioară și interioară cum ar fi: izolarea termică, înlocuirea tâmplăriei, lucrări de consolidare, recompartimentări, înlocuirea instalațiilor termice, electrice și a celor de apă și canalizare, reabilitarea sistemului de climatizare folosind și resurse de energie regenerabilă solară și pompe de căldură.

Fiecare salon va avea grup sanitar, va fi montat un sistem de supraveghere video pe circuit închis și un sistem de supraveghere bolnavi, iar ascensorul va fi înlocuit cu unul care să asigure accesul cu targă.

Proiectul se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și este destinat îmbunătățirii gestionării energiei și reducerii consumurilor de curent și gaz de la Spitalul Orășenesc Cugir, Secția Maternitate și Pediatrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea