Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO Mobilizare impresionantă la Sântimbru: Copii și mămici au lucrat cot la cot cu angajații primăriei și voluntari pentru amenajarea părculețului de joacă din Sântimbru Fabrică. ”Am făcut mai frumos, ÎMPREUNĂ!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mobilizare impresionantă la Sântimbru: Copii și mămici au lucrat cot la cot cu angajații primăriei și voluntari pentru amenajarea părculețului de joacă din Sântimbru Fabrică. ”Am făcut mai frumos, ÎMPREUNĂ!”

Părculețul de joacă din Sântimbru Fabrică este de astăzi mai vesel și mai colorat. Astăzi, în a doua zi din Săptămâna Mare, reprezentanții Primăriei Sântimbru, voluntarul Cristian Popa și locuitorii din zonă au lucrat cot la cot și au readus la viață spațiul destinat celor mici.

Acțiunea de întreținere și reabilitare a locurilor de joacă din comuna Santimbru, demarată de Administrația locală a continuat marți 30 aprilie, cu ultimul părculeț rămas, cel din Sântimbru Fabrică. Alături de angajații primăriei și de voluntarul Cristian Popa, au lucrat cot la cot copii și mămici, toți localnici în zonă. Scopul lor comun, să facă locul mai frumos și mai vesel pentru cei mici.

Citește și: Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Cei mici s-au murdărit, s-au distrat, dar eforturile lor au fost răsplătite la final când părculețul lor de joacă a îmbrăcat o haină nou, mai colorată și mai veselă ca zâmbetele lor.

Impresionat de mobilizarea localnicilor, Cristian Popa a povestit totul în stilul său inconfundabil, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Să știți că postarea de astăzi nu-i ca restul și dați-mi voie să vă spun de ce. Ne-am dus de dimineață o mână de oameni (angajați ai Primăriei Sântimbru și cu mine voluntar) să meșterim la PĂRCULEȚUL DE JOACĂ care ne-a mai rămas – cel din Sântimbru Fabrică.

Și acolo, NE-AM TREZIT PUR ȘI SIMPLU CU APROAPE 20 de EROI DIN COMUNITATE, că nu le pot spune altfel, SĂRINDU-NE ÎN AJUTOR. Ce sentimenttttttt!!!!

Mămici și copii de toate vârstele ne-au cerut să le dăm sape, greble, mături, pensule și chiar cu mâinile goale – am curățat și-am strâns prin jur și am vopsit și-am făcut mai frumos. ÎMPREUNĂ!

Mă gândeam că o să fie o zi lungă azi, dar cu ei toți, cot la cot, a fost o zi prea scurtă.

Și-au murdărit ăștia micii tricourile și papucii și șepcile și părul și mă tot gândeam că mi-o iau de la părinții lor și auziți ce-mi spun ei:

“Nu contează domnu’ că le-am murdărit, contează că-i mai frumos acum”…

Erau doi care nu m-au scos din “Părinte”!

Alte cuvinte nu mai am…decât să spun că au fost niște săptămâni nemaipomenite în care Primăria și voluntarii și comunitatea am făcut ÎMPREUNĂ, pentru noi toți…

Dumnezeu să răsplătească…și MULȚUMESC!”, a scris Cristian Popa pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bacalaureat 2024, sesiunea specială pentru olimpici: Subiectele și baremele de corectare la Limba Română. Ce au avut de rezolvat elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024, sesiunea specială pentru olimpici: Subiectele și baremele de corectare la Limba Română. Ce au avut de rezolvat elevii Subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii olimpici la Limba și literatura română, din cadrul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat 2024, au fost publicate de Ministerul Educației. Joi, 22 mai 2024, se va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea