Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Mircea Hava și Voicu Vușcan, administrator Elit Cugir, au donat 1.000 de măști ffp3 către secția de Boli Infecțioase a SJU Alba.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Europarlamentarul Mircea Hava și administratorul companiei Elit Cugir, Voicu Vușcan, au dus marți, 8 decembrie, 1.000 de măști ffp3 la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba.

„Împreună cu cei care luptă pentru viață în fiecare zi. Tot ceea ce fac ei, tot ceea ce sunt, vine din voința și inima lor.

Mă bucură că le putem arăta că nu sunt singuri. Alături de dl. Voicu Vușcan, reprezentantul companiei Elit, am ajuns, azi, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, cu 1000 de măști ffp3.

Suntem și vom rămâne alături de profesioniștii din sănătate!”, a scris Mircea Hava pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare